+31(0)55 84 35 311 info@neerlandlease.nl

Import auto leasen

Lease een importauto!

NeerlandLease kent letterlijk geen grenzen! Bij ons kunt u namelijk een geïmporteerde auto Financial leasen. 

Leasen van een geïmporteerde auto kan financieel aantrekkelijk zijn. Zeker in het duurdere segment kan het voordeel al snel duizenden Euro's zijn. Bovendien is de Duitse autovoorraad zo groot dat u vrijwel altijd zal vinden wat u zoekt. 

Hoe gaat het importeren in zijn werk?

Omdat import uitsluitend op verzoek wordt gedaan is het belangrijk dat uw wensen ten aanzien van de auto duidelijk zijn. Aan de hand van uw wensen selecteren wij enkele auto’s om deze aan u voor te stellen. Uiteraard kunt u zelf alvast op zoek gaan op autoportalen zoals www.mobile.de of www.autoscout24.de

Heeft u een auto uitgekozen dan wordt uw Financial leaseaanvraag in behandeling genomen. Binnen 2 werkdagen weet u wat er financieel mogelijk is en wat het leasebedrag voor de auto is.  Bent u tevreden over uw leaseofferte dan wordt overgegaan tot het importeren van de auto.

Om u als klant een duidelijk overzicht te geven van de kosten, worden onderstaande punten afzonderlijk in de offerte opgenomen (indien van toepassing):

  • Aankoopbedrag van de auto
  • BPM (Belasting voor Personenvoertuigen en Motorvoertuigen)
  • Transportkosten (afh. van bestemming)
  • RDW-keuringskosten (incl. weegkosten en roet-meting (diesel))
  • Kentekenkosten (nieuw kenteken)
  • Tenaamstelling

Het opgeven van een zoekopdracht en het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Wanneer u besluit over te gaan tot de aanschaf van de auto, vraagt de importeur u om een aanbetaling. Deze aanbetaling geeft de importeur de zekerheid dat u serieus geïnteresseerd bent en de auto zal afnemen.

Zodra de importeur op de bestemming aankomt, waar dan ook in Europa, wordt de auto optisch en technisch gecontroleerd. Aan de hand van de advertentie worden alle opties gecontroleerd op aanwezigheid en werking. Eventuele niet-eerder-gemelde schades, het onderhoud, het maken van een proefrit, status van exterieur/interieur en het profiel van de banden, worden ter plekke gecontroleerd. Tijdens de controle wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van alle bevinden en geeft de importeur haar advies alvorens de koop afgerond wordt. Bij uw goedkeuring wordt de auto gekocht en naar Nederland gebracht.

Zodra de auto in Nederland is en de voorbereidingen zijn getroffen wordt de auto ter keuring aangeboden en BPM aangifte gedaan. Meer informatie over BPM klik hier. Het kentekenbewijs wordt dan binnen tien werkdagen per post verstuurd aan de importeur.

Indien de goedkeuring en het daarbij horende kentekenbewijs zijn ontvangen, maakt de importeur met u de afspraak om de auto uit te leveren. Bij het ophalen zorgt de importeur ervoor dat de auto schoongemaakt en gepoetst, voorzien van Nederlands kenteken, voor u klaar staat.

Bel 055-8435311 of neem contact op middels onze contactpagina.


Copyright 2018 Neerlandlease.nl - Privacy verklaring  |  Contact