+31(0)55 84 35 311 info@neerlandlease.nl

Over NeerlandLease

Trots. Dat zijn wij. Want veel ondernemers, klein en groot, hebben inmiddels van onze diensten gebruik gemaakt. Maar waarom gingen deze ondernemers u voor?

Of het nu gaat om een personen- of bedrijfswagen, de aanschaf ervan is altijd een belangrijke beslissing. En dat begrijpen wij. Daarom doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden door goede advisering en duidelijke communicatie. Onze professionals hebben vakkennis, zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en leveren u de beste service. Zo helpen wij u verder. Bovendien zijn wij voorzien van een ruime, dagelijks groeiende en constant up to date voorraad aan jong gebruikte occasions in alle segmenten en prijsklassen.

Neerlandlease is niet gelieerd aan een bepaalde bankinstelling en daardoor hebben wij een onafhankelijke positie in de markt. Wij vergelijken dagelijks de financiële stand van zaken bij onze financiële partners, waardoor wij u kunnen voorzien van de best verkrijgbare leaseaanbieding op dat moment!

Of u nu een kleine zelfstandige (zzp'er) bent of een grote MKB'er met een grote behoeft. NeerlandLease helpt u als ondernemer letterlijk en figuurlijk op weg!Copyright 2018 Neerlandlease.nl - Privacy verklaring  |  Contact