Lease of financier uw Bouw of infra machine

De bouw en infra is een sector waar veel gebruik wordt gemaakt van zwaar materieel. Als de staat besluit om het wegennetwerk in Nederland te verbeteren dan wil je daar als wegenbouwbedrijf graag een graantje van mee pikken. Goed materieel is daarbij een pré. Investeringen in asfalteringsmachines en walsen zijn fors. Dus waarom geen financieringsoplossing voor het materieel. Hierdoor kun je kapitaal vrijmaken welke je kunnen helpen die specifieke klus binnen te halen.

Ook in de bouw wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van zwaar materieel. Denk hierbij aan verreikers, hoogwerkers of autolaadkranen. Deze bouwmachines maken de uitvoering van de werkzaamheden makkelijker en sparen in de regel tijd uit. Maar de investeringen zijn fors en de terug verdien tijd is in de regel lang. Dus waarom je kapitaal vast zetten in een dure machine. Maak gebruik van de leaseoplossingen van Neerlandlease. Hiermee pluk je wel de vruchten maar heb je niet gelijk de lasten.

Om u een passende financiering aan te bieden kijken wij samen met onze experts naar het materieel waar u mee werkt en plaatsen dat vooraan in de financieringsoplossing. Onze experts bepalen hoe de bouwmachine wordt ingezet en welke invloed dit heeft op de waardeverandering ervan. Daarop baseren wij uw leaseofferte en niet op behaalde resultaten in het verleden.

Hoogwerker, Verreiker of Autolaadkraan, wij hebben een passende financiering voor je

Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf. Hierdoor bent u geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen, met een passende financieringsoplossing.

Sale and leaseback

Is jouw onderneming in het bezit van meerdere bouwmachines? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken middels een Sale and leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen wij met onze samenwerkende partners interessante leaseoplossingen samenstellen. Geheel op basis van jouw materieel.

Wilt u meer informatie over onze leaseoplossingen? neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw bouw- en/of inframachine

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object