Lease of financier uw Bouw of infra machine

In de bouw en infra moeten vaak materialen verplaatst worden, hetzij over de grond of door de lucht. Daarnaast moet er ook vaak worden gewerkt op hoogte en graag wil je dat dit op een veilige manier uitgevoerd kan worden. In de regel is het vaak, hoe groter de klus, des te zwaarder materieel is er benodigd. Dit kan gaan om bijvoorbeeld verreikers, hoogwerkers of autolaadkranen en in de regel zijn dit niet de goedkoopste stukken gereedschap. Deze machines vergen een grote investering en leggen een behoorlijk beslag op uw kapitaal. Gelukkig hebben wij voor u een passende financiering, zodat u uw werkkapitaal voor andere bedrijfsactiviteiten kunt aanwenden.

Samen met onze experts, kijken wij naar het materieel waar u mee werkt en plaatsen dat vooraan in de financieringsoplossing. Er wordt gekeken naar hoe de bouwmachine wordt ingezet en welke invloed dit heeft op de waardeverandering ervan. Daarop baseren wij uw leaseofferte en niet op behaalde resultaten in het verleden.

Hoogwerker, Verreiker of Autolaadkraan, wij hebben een passende financiering voor je

Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf. Hierdoor bent u geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen, met een passende financieringsoplossing.

Sale and leaseback

Is jouw onderneming in het bezit van meerdere bouwmachines? Dan kan het interessant zijn om werkkapitaal vrij te maken middels een Sale and leaseback oplossing. Ook op dit gebied kunnen wij met onze samenwerkende partners interessante leaseoplossingen samenstellen. Geheel op basis van jouw materieel.

 

Wilt u meer informatie over onze leaseoplossingen? neem dan contact met ons op.