Lease of financier uw Containers

Misschien had u er al eens van gehoord! maar het is mogelijk om uw opslag containers te leasen. De meest bekende containers zijn de zee-containers welke gebruikt worden voor het vervoer over land en zee. Maar ook containers voor opslag of welke gebruikt worden als tijdelijke woonruimte zijn via Neerlandlease te financieren. Een containervloot aanschaffen, onderhouden en/of uitbreiden is een kostbare investering en dat begrijpen wij. Daarom zij wij er voor jou, wij willen net als jij dat je de mogelijkheid hebt om je bedrijf te laten groeien!

Nieuw of gebruikt en in alle soorten en maten

Zee container, Dry-cargo container, Tankcontainer of Reefercontainer het is bij ons allemaal mogelijk. Of het nu gaat om een nieuwe container of een gebruikte het maakt ons niet uit, het object wat gefinancierd of geleaset moet worden wordt beoordeelt. Ben je een kleine ondernemer die maar één of twee containers nodig is of ben je een grotere speler die een hele vloot containers wil aanschaffen, Neerlandlease is er voor je

Sale and lease back

Bezit je al voldoende containers, maar zou je graag je liquiditeitspositie willen verbeteren om bijvoorbeeld nieuwe markten mee te kunnen aanboren. Dan hebben wij een passende oplossing voor je. Door middel van Sale en Leaseback worden een aantal containers uit je huidige vloot over gekocht en middels een Lease constructie weer aan jou ter beschikking gesteld.

 

Wil je meer informatie over onze leaseoplossingen? neem dan contact op.