Uw grondverzet machine leasen

Als u een grondverzetmachine wilt leasen dan zit u bij Neerlandlease goed. Bij ons kunt u terecht voor het leasen van een graafmachine, groot of klein. Voor een bulldozer of shovel, mobiele graaf machine of rups graafmachine, kortom elke machine waarmee u grond kunt verplaatsen of vervoeren kunnen wij voor u kijken naar een passende lease oplossing.

De specialisten waar wij mee samenwerken zijn bekend met het materieel waarmee gewerkt wordt en nemen dat mee als belangrijkste punt in de financieringsoplossing. met andere woorden er wordt gekeken naar het toekomstige gebruik van de machine en welke invloed dit kan hebben op de waarde ervan i.p.v. dat gekeken wordt naar cijfermatige resultaten uit het verleden. Deze geven namelijk toch geen garantie voor de toekomst.

Uw eigen grondverzetmachine leasen

U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen uw markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw machinepark, waardoor nieuwe investeringen lastig worden. Om dit kapitaal toch vrij te krijgen heeft Neerlandlease voor u een oplossing. Verkoop uw machinepark aan Neerlandlease, om deze middels een Sale and leaseback constructie weer terug te leasen.

Wilt u meer informatie over het leasen van een grondverzet machine, neem dan contact met ons op. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Grondverzetmachine

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object