Haven equipment leasen of financieren

In de haven wordt veel gebruik gemaakt van zwaar materieel om containers en binnenkomende goederen te verplaatsen. Voor de aanschaf van het materieel zoals reachers, opleggers, containertrailers, terminal trekkers of Roro trucks, worden forse investeringen gevraagd. Graag helpen wij jou een handje met de investeringen, door passende leaseoplossingen te bedenken voor het aan te schaffen object of objecten.

Equipment first

Met onze samenwerkende partners hebben wij als enige een Equipment first aanpak. Dit houdt in dat we de waarde van het aan te schaffen materieel als uitgangspunt nemen voor een leaseoplossing. Het mooie hiervan is dat je niet verplicht bent om nieuw materieel aan te schaffen. Gebruikt kan dus ook. Na een taxatie door een van onze experts, stellen we die passende leaseoplossing voor die bij jouw onderneming past.

Nieuw of gebruikt en merk onafhankelijk

Neerlandlease financiert merk onafhankelijk. De keuze voor merk en type is geheel jouw expertise, de bijpassende leaseoplossing is onze expertise. Uiteindelijk weet jij wat je benodigd bent, om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Maar dit is niet de enige keuze die we jou geven. Of je nu kiest voor nieuw materieel of gebruikt ook hierin zijn wij flexibel. Wat jou keuze ook is, je volgende terminal, trekker, empty handler of reacher lease je eenvoudig via Neerlandlease.

Sale and leaseback

Soms heb je extra kapitaal nodig om de concurrentie voor te blijven. Ook dan hebben wij een mooie oplossing voor je. Sale and leaseback. Jij verkoopt je materieel en leaset het middels een passende leaseoplossing weer terug. Hierdoor creëer je extra werkkapitaal en cashflow in je onderneming, zodat jij de benodigde stappen kunt nemen om de concurrentie weer een stap voor te zijn.

Wil je meer weten over onze leaseoplossingen? Neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw haven equipment

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object