Nieuw of gebruikte heftruck leasen of financieren

Heftrucks, waar worden ze wel niet gebruikt. Transport, bouw, landbouw maritiem. Overal waar goederen verplaatst moeten worden komt een heftruck van pas. Soms hebben we het over kleine hef- en/of reachtrucks voor het verplaatsen van pallets met goederen in een magazijn. Soms hebben we het ook over forse heftrucks welke gebruikt worden voor het stapelen van zeecontainers. Voor elk type heftruck heeft Neerlandlease een leaseoplossing.

Heeft uw onderneming de behoefte aan één of meerdere heftrucks, nieuw en/of gebruikt, wij hebben voor beide de geschikte leaseoplossing. Bij Neerlandlease willen wij jou graag helpen om je bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar de cijfers maar wordt de waarde van de heftruck als uitgangspunt genomen.

Waarschijnlijk heb je als ondernemer voorkeuren. Naast je voorkeur voor het merk heftruck is de aandrijving minstens zo belangrijk. Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf dus via ons is uw keuze in merk, type en uitvoering geheel vrij

Sale and leaseback

Kapitaal!. Mocht u als distributiecentrum of magazijn extra kapitaal nodig zijn voor uitbreiding van de activiteiten, denk dan eens aan het verkopen en terug leasen van uw huidige heftrucks. Door uw eigen heftrucks te verkopen en deze terug te leasen via een Sale and Leaseback constructie krijgt u kapitaal vrij welke nu vast zitten in uw transport park.

Wilt u meer informatie over onze leaseoplossingen? neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Heftruck

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object