Lease of financier uw nieuw en/of gebruikte Landbouw machine

In de Agrarische sector zijn de investeringen hoog voordat er überhaupt een stuk werk verzet is. Wij bedoelen, wat wil je als loonwerker doen als je geen Tractor of machines tot je beschikking hebt. Maar ook de veehouder of landbouwer dient over agrarisch materieel te beschikken om zijn bedrijf draaiende te houden.

Nu is binnen de agrarische sector het leasen van een tractor weinig bekend. Qua dat gaat het gezegde “wat de boer niet kent, eet die niet” ook hier op. Maar eigenlijk is dit jammer. Bedenk eens wat voor extra mogelijkheden je kunt creëren, wanneer je een tractor leaset in plaats van aanschaft. Met het werkkapitaal wat je middels leasing binnen je onderneming houdt kun je als boer zijnde flink door innoveren. En stilstand binnen de agrarische sector is achteruitgang. En wat we ook willen, we willen liever niet achteruit.

Nieuw of gebruikt

Werken in de agrarische sector vraagt om behoorlijke investeringen in materieel. Bij Neerlandlease begrijpen wij dit, en daarom willen wij jou graag helpen met de beste leaseoplossing. Bij ons bent u niet merk gebonden en maakt het niet uit of de tractor die u aanschaft nieuw of gebruikt is. Het voordeel van een gebruikte landbouwmachine is dat de investering vele malen lager is in vergelijking met een nieuwe. Wat resulteert in een lagere financiering en maandlast. Tevens is een gebruikte landbouwmachine sneller leverbaar dan een nieuwe waardoor de inzet van de machine ook sneller gedaan kan worden.

Waarom een financiering bij Neerlandlease

Wij kijken met onze samenwerkende specialisten hoe de landbouwmachine wordt gebruikt en wat dit betekend voor de waarde ervan. Dit plaatsen wij voorop in de financieringsoplossing. Door deze aanpak kunnen we snel handelen. We hebben het dan over dagen in plaats van weken. Hierdoor kunnen we er samen met jou voor zorgen dat we die Fendt en/of John Deere binnen de kortste keren op het land hebben rijden.

Sale and leaseback

Is jouw materieel nog prima in orde en niet op korte termijn aan vervanging toe. Dan bieden wij jouw de mogelijkheid om kapitaal vrij te maken door je landbouwmachine te verkopen en terug te leasen. Dit noemen we ook wel sale and leaseback. Het vrijgekomen werkkapitaal kun je dan aanwenden voor nieuwe bedrijfsactiviteiten of innovaties op agrarisch gebied.

Wil je meer weten over onze leaseoplossingen! neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281.

Aanvraag voor uw landbouwmaterieel

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object