Lease hier uw binnenvaartschip

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij Nederlanders zijn de kenners op watergebied qua polderen, baggeren en droogleggen. Maar ook onze binnenvaart sector behoort tot een van de grootste binnen de Nederlandse MKB. Wij weten als geen ander dat het maritieme materieel vraagt om kapitaal intensieve investeringen. Gelukkig hebben we bij Neerlandlease diverse leaseoplossingen voor de financiering van jouw binnenvaartschip of ponton. Maar ook werkmaterieel voor op de ponton zijn middels leasing aan te schaffen.

Nieuw of gebruikt

Neerlandlease helpt jouw graag met een passende financiering voor je nieuw of gebruikte binnenvaartschip. Ook als je een schip wilt toevoegen aan je vloot is Neerlandlease jouw financieringspartner. Of je nu een containerschip, duwbak, motorvrachtschip of motortankschip aan je vloot wilt toevoegen. Het is allemaal mogelijk.

Neerlandlease financiert niet alleen nieuwe schepen. Wij kijken ook naar de mogelijkheden voor bestaande schepen. Een goed onderhouden tweedehands schip is in de regel nog veel waard en kan vaak nog jaren mee. Tevens is de kop er af, wat de investering makkelijker maakt.

Maritieme equipment financieren

Neerlandlease bedenkt flexibele leaseoplossingen afgestemd op de groei van jouw onderneming. Of het nu gaat om nieuw of gebruikt materieel, het maakt ons niet uit. Samen met onze specialisten kijken wij naar het te financieren materieel en plaatsen dit voorop in de financieringsoplossing. Wij noemen dit ook wel Equipment first. Om een juiste waarde te bepalen, kijken we eerst naar het materieel wat je benodigd bent en hoe je dit materieel gaat gebruiken. Daarna wordt er eventueel naar de cijfers gekeken. Onze samenwerkende specialisten kunnen zowel nieuw als gebruikt materieel op waarde schatten, waardoor ze vaak net die extra stap kunnen maken ten opzichte van de traditionele financierders.

Equipment first

Door de Equipment first aanpak, zijn we in staat om snel te handelen. Als je voor jong gebruikt materieel kiest dan doe je dit in de eerste plaats voor een kostenbesparing en in de tweede plaats om een snelle levertijd. Want gebruikt materieel zou direct beschikbaar moeten zijn. Dan wil je natuurlijk niet dat de financiering weken gaat duren. Door onze Equipment first aanpak denken wij liever in dagen dan in weken. Dit stelt jou in staat het aan te schaffen materieel zo snel mogelijk in te zetten waardoor het rendement voor jouw onderneming kan genereren.

Sale and leaseback

Ben je in het bezit van een hele vloot aan bijvoorbeeld containers en schepen en zou je graag je cashflow willen verruimen. Vraag dan naar onze sale and leaseback optie. Met een sale and leaseback wordt er een gedeelte van jouw materieel opgekocht, welke je vervolgens weer terug leaset. Zo creëer jij extra werkkapitaal en kun je tevens gebruik blijven maken van je huidige materieel.

Wil je meer informatie over onze leaseoplossingen, neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Maritieme materieel

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object