Lease of financier jouw recyclingmachine

Alles wat we kunnen doen om het milieu te ontzien is belangrijk. Daarom is recycling waardevol. Het recyclen van materiaal is een ingewikkelde en intensieve handeling welke gepaard gaat met forse investeringen. De aanschaf van een goede shredder, breker en/of versnipperaar, is een kapitaal intensieve investering. Gelukkig is daar Neerlandlease om u te helpen met deze investering. Wij zoeken naar een financiering op maat, voor jouw nieuw of gebruikte recyclemachine.

Welk materiaal recycle jij? Dat bepaalt welke type shredder, breker, versnipperaar, scheider en/of zeefmachine je nodig bent. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn een merk onafhankelijk leasebedrijf, waardoor de keuze voor het merk en type machine geheel bij jou is. De financiering is onze taak. En daar onderscheiden wij ons van de rest. Samen met onze samenwerkende partners kijken wij naar de waarde van het materieel en baseren daar de leaseofferte op. Meeste banken kijken naar cijfers die in het verleden zijn behaald en baseren daar hun financiering op. Maar behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Daarom hanteren wij het Equipment first principe, jouw materieel, de waarde ervan en jouw plannen ermee interesseren ons meer.

Nieuw of gebruikt.

Bij ons kun je terecht voor zowel een nieuwe als een gebruikte recycling machine. Bij een gebruikte machine is het investeringsbedrag veel lager, waardoor ook de maandlasten significant lager zullen zijn. Een gebruikte machine staat zeker niet in de weg van een mooie leaseoplossing voor jouw materieel.

Sale and leaseback

Ben je al in het bezit van één of meerdere recycling machines en wil je met je onderneming graag verder innoveren, dan is er kapitaal benodigd. Dit kapitaal zit op dit moment vast in jou machines. Wij kunnen middels een sale and leaseback constructie jouw recycling machine inzetten om werkkapitaal vrij te maken. Hiermee krijg jij de mogelijkheid om dit vrijgekomen werkkapitaal in te gaan zetten voor innovaties binnen jouw onderneming. Want zoals bekend stilstand is achteruitgang.

 

Wil je meer weten over de leasemogelijkheden van Neerlandlease? neem dan contact op.