Lease of financier jouw recyclingmachine

Het woord milieu is een hot item tegenwoordig. Daarom is Recycling waardevol. Het Recyclen van materiaal is een ingewikkelde en intensieve handeling. De aanschaf van een goede shredder, breker en/of versnipperaar, is een kapitaal intensieve investering. Gelukkig is daar Neerlandlease om u te helpen. Wij zoeken naar een financiering op maat, voor jouw nieuwe of gebruikte Recyclemachine.

Welk materiaal recycle jij? Dat bepaalt welke type shredder, breker, versnipperaar, scheider en/of zeefmachine je nodig bent. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zijn een merk onafhankelijk leasebedrijf, waardoor de keuze voor het merk en type machine geheel bij jou is. De financiering is onze taak. Samen met onze samenwerkende partners kijken wij naar de waarde van het materieel en baseren daar de leaseofferte op. En daar onderscheiden wij ons van de rest. Waar banken kijken naar cijfers die in het verleden zijn behaald, hanteren wij het Equipment first principe. Jouw materieel, de waarde ervan en jouw plannen ermee, interesseren ons meer. Immers behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Nieuw of gebruikt.

Bij ons kun je terecht voor zowel een nieuwe als een gebruikte Recycling machine. Bij een gebruikte machine is het investeringsbedrag veel lager, waardoor ook de maandlasten lager zullen zijn. Een gebruikte machine staat zeker een mooie leaseoplossing niet in de weg.

Sale and leaseback

Ben je al in het bezit van één of meerdere recycling machines en wil je met je onderneming graag verder innoveren, dan is er kapitaal benodigd. Dit kapitaal zit op dit moment vast in jou machines. Wij kunnen middels een sale and leaseback constructie jouw Recycling machine inzetten om werkkapitaal vrij te maken. Hiermee krijg jij de mogelijkheid om dit vrijgekomen werkkapitaal in te gaan zetten voor innovaties binnen jouw onderneming. Want zoals bekend stilstand is achteruitgang.

Wil je meer weten over de leasemogelijkheden van Neerlandlease? neem dan contact op met een van onze leaseadvieseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Recyclingmachine

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object