Lease jouw nieuw of gebruikte veeg- en/of schrobmachine

Buiten of binnen vegen, vloeren dweilen of schrobben. Ben je actief binnen de schoonmaakbranche dan zijn goede schoonmaakmachines een must. Hoe beter het gereedschap, des te hoger de kwaliteit. Maar goede schoonmaakmachines vergen ook een stevige investering. Misschien had je er nog nooit aan gedacht maar jouw nieuwe of gebruikte schoonmaakmachine kun je ook leasen. Heb je hier interesse in dan zit je bij Neerlandlease goed. Wij helpen je graag met de best passende financiering.

Niet alleen schoonmaakbedrijven hebben schoonmaakapparaten nodig. Binnen elke onderneming is het een must. De uitstraling van uw bedrijfspand en terrein is belangrijk voor uw klanten. Maar niet alleen de uitstraling, een schone werkvloer voor uw werknemers is minstens zo belangrijk. Binnen grote magazijnen of distributie centra is een schoonmaak machine bijna niet weg te denken. Om elke week het gehele magazijn met een handveger schoon te houden is in veel ondernemingen een onmogelijke opgave. Daarom is een investering in een schoonmaakmachine voor binnen of buiten een must.

Sale and leaseback

Binnen de schoonmaakbranche vinden we veel innovatie. Tijdwinst en winst voor het millieu, belangrijk voor jouw marge en planeet. Wil jij binnen je bedrijf graag innoveren. Bijvoorbeeld met grotere accu’s zodat je ook op het buitenterrein elektrisch kunt rijden. Het kan allemaal. Wij begrijpen dat innoveren kapitaal kost. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om je schoonmaakmachines te verkopen en weer terug te leasen, om zo werkkapitaal vrij te maken. Sale and leaseback helpt jou te innoveren.

Wil je meer informatie over onze leaseoplossingen? neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw schoonmaakmachine

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object