Full Operational Lease

Een full operational lease is bij veel bedrijven en organisaties een veel gebruikte leasevorm, je kunt dit dan ook het beste een all-inclusive lease noemen. Alle gemaakte kosten worden opgenomen in het lease contract. U als klant betaald een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto en/of bedrijfswagen. De kosten welke voor u worden opgenomen in het leasecontract zijn als volgt:

 

  • Onderhoud, reparatie en banden;
  • WA (Casco) verzekering;
  • Schadeverzekering inzittenden;
  • Hulpverlening binnenland en Europa;
  • Vervangend vervoer na 24 uur werkzaamheden;
  • Brandstof (voorschot);
  • Rente;
  • Afschrijvingskosten;
  • Motorrijtuigenbelasting;

 

Bovengenoemde kosten hoeft niet allemaal hoeft op te nemen in uw leasecontract. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om geen vervangend vervoer in uw contract op te nemen, of bijvoorbeeld de WA/CASCO verzekering bij uw eigen verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Ook de brandstofpas inclusief brandstofvoorschot kunt u buiten uw leasecontract houden.

De Operationallease prijs is belast met BTW. Dit betekend dat u over de betaalde leasetermijnen de BTW weer terug kunt vorderen bij de belastingdienst. Daar de auto voor u wordt aangeschaft door de Leasemaatschappij hebt u, mits uw bedrijf een langere tijd bestaat, niet te maken met een aanbetaling van minimaal de BTW zoals bij een Financial lease wel het geval is.

Voor startende bedrijven hebben wij een mooie oplossing. Voor startende bedrijven wordt in de regel een aanbetaling gevraagd van 20% van de aanschafwaarde, ter risico afdekking. Dit kan oplopen tot een leuk bedrag. Door startende bedrijven een jonge occasion uit de voorradige lease poule aan te bieden, kan deze aanbetaling verkleind worden tot 3x het maandelijkse leasetarief exclusief de btw. Wat voor veel startende ondernemingen prima te doen is.

Het gemak waarmee u middels een fulloperational lease uw wagenpark kunt beheren, budgetteren en laten rijden geeft binnen uw bedrijf veel rust. U komt niet zomaar ineens voor hoge reparatie kosten te staan, hoeft geen rekening te houden met de afschrijving van uw wagenpark, schade en reparaties alles is in het lease contract meegenomen. Budgettair is dit voor uw organisatie ideaal, omdat de kosten voor vervoer op voorhand bekend zijn.

Audi TT

Wilt u een offerte voor een Full Operational lease

Wilt u niet direct een offerte opvragen omdat u nog met een aantal prangende vragen zit, schroom dan niet om ons te bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen zodat u een gefundeerde beslissing kunt maken.

Tel: 055 – 843 53 11

Heeft u al een offerte ontvangen? wij doen u graag een tegenbod. Upload hieronder uw offerte en wij doen u binnen 36 uur een tegen voorstel