Trots en eigenwijs, dat zijn wij!

Trots omdat wij al veel ondernemers klein en groot hebben geholpen met onze dienstverlening. Eigenwijs omdat wij in staat zijn een eigen draai te geven aan onze dienstverlening. Wij zijn niet die commerciële rakkers die alles willen verkopen, maar wij willen u aanbieden wat u nodig heeft en waar u in de toekomst mee vooruit kunt. Als wij er voor kunnen zorgen dat u groeit, kunnen wij met u mee groeien.

Neerlandlease wordt bestuurd door twee gedreven jongens uit Groningen die voor u de best mogelijke leaseoplossing willen binnen halen. Nu zal vast iedereen dit roepen, maar wat maakt ons dan anders dan anderen. Wij nemen vanaf het eerste contact moment ruim de tijd, om zaken met u door te nemen. Zodat u goed voorbereid en geïnformeerd bent over uw te nemen stappen. Wij draaien niet om zaken heen om u maar wat te verkopen. Als u een lease bij ons afsluit weet u wat u krijgt. In onze provincie noemen ze dat “Groningse nuchterheid”.

Peter

 

Peter is vakbekwaam in zijn werk. Hij denkt met u mee naar de best mogelijke lease oplossing. Operational lease of Financial lease het maakt deze man niets uit. Hij kijkt naar uw behoefte en past hier de leasevorm op aan. Peter is zeer nauwkeurig in zijn werk. Als hij ergens aan begint maakt hij het ook af. Hij voert zijn werk met veel enthousiasme uit, maakt regelmatig in zijn conversatie aan grapje om even het ijs te breken. Wat hij zegt daar staat hij voor, met andere woorden een man waarop je kunt bouwen.

Aldert

 

Aldert is een gedreven persoon die zich vastbijt in een financieringsaanvraag. Eenmaal beet laat hij niet gauw weer los. Zijn vakkennis van de financieringsmarkt is van een hoog niveau dankzij zijn jarenlange ervaring binnen de bankwereld. Menig klant heeft hij voorzien van een gedegen advies waarbij deze een goed gefundeerde beslissing heeft kunnen nemen omtrent zijn aankoop. Heeft u vragen omtrent een van onze producten?  Aldert staat altijd met dezelfde passie en gedrevenheid voor u klaar.