Bij Neerlandlease ontvangt u nu een bonus voor elektrisch rijden als u een zakelijk leasecontract bij ons afsluit tussen 01-02-2024 en 01-04-2024. Sluit u bij ons een leasecontract af met een waarde van € 20.000 dan ontvangt u van ons € 250,-. Deze bonus loopt op tot een maximum van € 1.000,- per Financiallease contract. Meer informatie klik op de link bonusactie. De actie geld voor onderstaande VAG Groep auto's.

Volkswagen E-Golf

Warmtepomp Camera E-DITION
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 87.366 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-978-PK
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2020
    KleurZwart metallic
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)427 X 180 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a26-03-2020
    Omschrijving

    In bijzonder mooie en goede staat
    VW Dealer onderhouden
    bij 83929 km oh beurt gehad
    incl tenaamstelling
    incl inspectiebeurt
    incl 1 maand garantieLaat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Warmtepomp Camera E-Golf biedt alles wat u van een auto verlangt. De comfortstoelen zorgen dat u na iedere rit fit uitstapt. Bij de uitrusting van deze Volkswagen Warmtepomp Camera horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

    Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volkswagen Warmtepomp Camera E-Golf voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. U bent in deze Volkswagen Warmtepomp Camera ook voorzien van regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

    De Volkswagen Warmtepomp Camera E-Golf is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen Warmtepomp Camera bovendien dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.
    Oh boekje ingevuld aanwezig
    Inruil en financiering mogelijk,
    Al onze auto's zijn voorzien van een NAP pas
    GEEN AFLEVERKOSTEN.
    KIJK OP WEBSITE VOOR MEER INFO EN FOTOS


    Bedrijfsinformatie

    75 AUTOS OP VOORRAAD

    Opties
    2 Sleutels aanwezig
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Garanties
    Nap

    Geen geschikte auto kunnen vinden, maar wel graag een bonus?

    Heeft u binnen het aanbod niet de juiste auto kunnen vinden? Niet getreurd. Door op een van de onderstaande merken te klikken kunt u uw auto zoeken binnen het ruime aanbod op Autotrack en alsnog gebruik maken van onze bonus regeling. Klik op een van de onderstaande merk foto, zoek uw auto binnen het geselecteerde aanbod. Kopieer de link van de voertuigpagina in de browser balk. Ga naar leaseofferte aanvragen, kopieer de internet link in het betreffende invoerveld. Vul de rest van de gevraagde gegevens in en stuur uw leaseaanvraag naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een leasevoorstel.

    VAG elektrisch

    Bonus Actie!!

    Doet u tussen 01 januari 2024 en 01 april 2024 een Financiallease aanvraag voor een elektrische auto van de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche of Cupra bij ons. Dan ontvangt u van ons een bonus. De Elektrisch rijden bonus is als volgt:

    • Financialleasecontract waarde > 20.000 Euro, ontvangt u € 250,-
    • Financialleasecontract waarde > 30.000 Euro, ontvangt u € 500,-
    • Financialleasecontract waarde > 40.000 Euro, ontvangt u € 750,-
    • Financialleasecontract waarde > 50.000 Euro, ontvangt u € 1.000,-

    Voorwaarden elektrisch rijden bonus

    • Minimale looptijd Financiallease contract is 48 maanden
    • De leaseaanvraag moet uiterlijk 31 maart 2023 ingediend zijn
    • Het leasecontract moet uiterlijk 30 april 2024 zijn ingegaan
    • Geldt alleen voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda, Porsche en CUPRA

     

    Profiteer van deze unieke actie en sluit een zakelijk leasecontract voor 01-04-2024