OVER NEERLANDLEASE

Wij helpen u op weg! Zo hebben wij al vele ondernemers geholpen met onze dienstverlening. Met het op weg helpen bedoelen wij niet alleen u in een personen of bedrijfswagen krijgen, zodat u letterlijk de weg op kan. Nee, met op weg helpen bedoelen wij. Dat we u helpen met het opgang brengen of verder uitbouwen van uw onderneming. Wij zijn niet van die commerciële rakkers die u van alles willen verkopen. Wij willen u wat aanbieden waar u mee vooruit kunt, zowel voor nu als in de toekomst. Wij denken namelijk zo, als wij er voor kunnen zorgen dat u groeit, kunnen wij met u mee groeien.

Aldert Oosting

Aldert is iemand die zich vastbijt in een financieringsvraagstuk. Zijn vakkennis is dan ook van een hoog niveau dankzij zijn jarenlange ervaring in de bankwereld. Mening klant heeft hij voorzien van een gedegen advies. Zijn klanten hebben dan ook een gefundeerde beslissing kunnen nemen over hun aankoop. Heeft u vragen over een van onze leaseproducten? Aldert staat altijd met dezelfde passie en gedrevenheid voor u klaar.

Neerlandlease wordt dan ook bestuurd door twee nuchtere en gedreven jongens uit Groningen. Wij willen voor u de best mogelijke leaseoplossing binnen halen. Nu zal vast iedereen dit roepen, maar wat maakt ons dan anders. Wij nemen vanaf het eerste contact moment ruim de tijd, om zaken met u door te nemen. Zodat wij begrijpen wat u beweegt en wat uw onderneming nodig heeft. Zo zorgen wij ervoor dat u goed voorbereid en geïnformeerd bent over uw te nemen stappen. Wij draaien niet om zaken heen om u maar wat te verkopen. Als u een lease bij ons afsluit, weet u wat u krijgt.

Peter Moedt

Peter is vakbekwaam in zijn werk. Is nauwkeurig, maakt af waar hij aan begint en voert zijn werk met veel enthousiasme uit. Financial lease of Operational lease, het maakt deze man niets uit. Peter kijkt naar uw behoefte en past hier de leasevorm op aan. Zo helpt Peter u op weg!. Heeft u vragen over een van onze producten? Peter staat altijd met hetzelfde enthousiasme en passie voor zijn vak voor u klaar.