LOGISTIEK

Is uw bedrijf gespecialiseerd in nationaal of internationaal transport, of haalt uw bedrijf vuilnis op in de buurt. Er komt een moment dat er een nieuwe truck, trailer of misschien wel beide benodigd is. Wij van Neerlandlease willen graag  helpen uw bedrijf te laten groeien, door flexibele leaseoplossingen te bieden. Ben u in de markt voor een nieuwe of gebruikte truck, zoekt u een touringcar of stadsbus? Het maakt ons niet uit. Samen gaan we op zoek naar een passende leaseoplossing voor uw vervoerswensen.

Vrachtwagen leasen

Vrachtwagen leasen

Heeft uw transportbedrijf nieuw materieel nodig? en wilt u graag liquide middelen vrij houden, dan kun je je transportmaterieel laten financieren. Of het nu gaat om een nieuwe DAF, Volvo of Scania of een gebruikte wij zoeken voor alle mogelijkheden de best passende lease oplossing. De specialisten waar wij mee samenwerken zijn bekend met het materieel waar u mee werkt en zetten dat vooraan in de financieringsoplossing. Zij bekijken waar u het Transportmaterieel voor gebruikt en wat dat doet met de waarde ervan. Daarop wordt de leaseofferte gebaseerd en niet op behaalde resultaten in het verleden.

wegtransport vrachtwagen leasen

Trailer, oplegger of kipper leasen

Om goederen / materiaal nationaal of internationaal te kunnen vervoeren hebben we trailers / opleggers nodig.  Welke soort trailer u ook zoekt huiftrailers, gesloten trailers, koel-vries trailers of multi- combichassis voor het vervoeren van containers, het maakt ons niet uit. Gebruikt of nieuw, groot of klein wij zoeken naar de beste lease oplossing.

Heftruck leasen

Heftruck leasen

Heftrucks, waar worden ze wel niet gebruikt. Transport, bouw, landbouw maritiem. Overal waar goederen verplaatst moeten worden komt een heftruck van pas. Soms hebben we het over kleine hef- en/of reachtrucks voor het verplaatsen van pallets met goederen in een magazijn. Soms hebben we het ook over forse heftrucks welke gebruikt worden voor het stapelen van zeecontainers. Voor elk type heftruck heeft Neerlandlease een leaseoplossing.

Heeft uw onderneming de behoefte aan één of meerdere heftrucks, nieuw en/of gebruikt, wij hebben voor allebei de geschikte leaseoplossing. Bij Neerlandlease willen wij u graag helpen om uw bedrijf te laten groeien. Daarom kijken we niet eerst naar de cijfers maar wordt de waarde van de heftruck als uitgangspunt genomen.

Waarschijnlijk hebt u als ondernemer voorkeuren. Naast uw voorkeur voor het merk heftruck is de aandrijving minstens zo belangrijk. Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf dus via ons is uw keuze in merk, type en uitvoering geheel vrij. 

Touringcar

Bus of touringcar leasen

Bent u actief in het personen vervoer en bent u op zoek naar een passende leaseoplossing voor een nieuwe of gebruikte touringcar / stadsbus. Wij helpen u graag verder. Ook als u de gehele vloot stadsbussen wilt vervangen, wij zijn er voor u.

Sale and leaseback

Bent u op zoek naar versterking van het bedrijfskapitaal, denk dan eens aan een Sale and leaseback constructie. U  zet hiermee uw huidige transportmaterieel in om deze middels een sale and leaseback constructie liquide te maken. Hiermee maakt u kapitaal vrij wat ingezet kan worden voor andere bedrijfsdoeleinden. Of u kunt de vrijgekomen liquide middelen investeren in vernieuwende markten. Uw keus

Bereken zelf met de equipment lease calculator wat uw nieuwe truck per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op.

Financial lease

Met een financial lease voor uw logistiek materieel hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over het logistiek materieel verkrijgt kunt u ook direct profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het Financiallease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van uw transport of logistiek materieel? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.