ENERGIE EN GENERATOREN

Zelf energie opwekken vraagt om een forse investering. Deze investering zal zich binnen een bepaalde periode terug moeten verdienen, doordat er op het gebruik van energie wordt bespaart. Maar het kan ook voorkomen dat je ineens zonder energie komt te zitten, of dat er op een locatie werkzaamheden uitgevoerd moeten worden waar nog geen energie voorziening aanwezig is. Dan is het gebruik van een generator een welkome verrassing.

Energie en generatoren leasen

Generator set leasen

Bent u actief in de markt voor mobiele energie oplossingen en is uw onderneming in staat, om snel en flexibel in te spelen op een vraag. Dan zijn wij jou leasepartner. Wij van Neerlandlease helpen je graag om te groeien, door flexibele leaseoplossingen te bieden die gebaseerd zijn op het materieel en niet op cijfers. De experts van onze samenwerkende partners kennen uw materieel. Zij kunnen op basis van hun expertise een goede inschatting maken van de waarde van het materieel en de gebruiksduur. Zo kunnen we de lease van het energie Equipment goed afstemmen op de groei van je onderneming.

Windmolens

Equipment first principe

Neerlandlease en haar samenwerkende partners bieden u flexibele leaseoplossingen gebaseerd op het materieel. en niet op cijfers. Behaalde resultaten bieden immers geen garantie voor de toekomst. Onze samenwerkende specialisten kennen uw materieel en plaatsen dit vooraan in de financieringsoplossing. Zij bekijken hoe de energie equipment wordt gebruikt en wat voor invloed dit heeft op de waarde ervan. Dat is de basis waarop een offerte wordt opgemaakt.

Sale and leaseback

Een sale and leaseback oplossing voor uw Generator set, kan een snelle en eenvoudige wijze zijn om kapitaal vrij te maken. Dit werkkapitaal kan dan weer ingezet worden voor bedrijfsinnovaties of andere bedrijfsactiviteiten.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw nieuwe Generator set per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op.

Financial lease

Met een financial lease voor uw Generator set hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over de Generator Set verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren. Met deze slottermijn lost u aan het einde van het contract een deel van de aankoop in één keer af. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Wilt u weten of uw energie generatie systeem in aanmerking komt voor Equipment lease? Wilt u graag eens met onze leaseadviseurs sparren over de mogelijkheden. U kunt ons binnen de openingstijden bereiken op telefoonnummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.