AUTO ELDERS GEZIEN?

Geen probleem, ook deze kunt u via Neerlandlease financieren

Auto elders gezien

Heeft u binnen ons Financial lease aanbod niet de juiste auto kunnen vinden. Geen enkel probleem. Wij kunnen ook een Financial lease aanvraag in behandeling nemen voor een auto welke bij een autobedrijf bij u in de buurt staat, of voor een auto welke u bijvoorbeeld via Autotrack, Autoscout24, Gaspedaal of Marktplaats heeft gevonden. Mocht zelfs in Nederland niet uw droomauto staan dan werken wij ook over de grens. Hiervoor hebben wij een fijne samenwerking met Gijs Automotive 

Houdt bij uw zoektocht rekening met de volgende criteria.

  • De auto/ bedrijfswagen wordt door een autobedrijf te koop aangeboden;
  • De auto / bedrijfswagen heeft de leeftijd van 10 jaar niet overschreden;
  • Het investeringsbedrag voor een ondernemer is minimaal € 4.500,- excl. BTW / incl. BPM
  • Voor een particulier geldt een minimaal investeringsbedrag van € 4.000,- incl. BTW/BPM

Ontdek hier direct wat uw nieuwe auto met een financial lease kost.

Autotrack

Autotrack

Om u alvast op weg te helpen met uw zoektocht hebben wij alvast de koppeling met Autotrack voor u geïmplementeerd. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Om u alvast op weg te helpen met uw zoektocht hebben wij alvast de koppeling met Marktplaats voor u geïmplementeerd. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Om u alvast op weg te helpen met uw zoektocht hebben wij alvast de koppeling met Autoscout-24 voor u geïmplementeerd. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout-24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Auto kopen met een financial lease?

Bereken met de calculator op een eenvoudige wijze wat uw maandelijkse kosten zijn. Met onze leasecalculator heeft u zelf invloed op uw leasetermijn. De looptijd van de lease, hoogte van de aanbetaling en gebruik slottermijn zijn factoren die van invloed zijn op uw maandelijkse leasebedrag.

Met een Financial lease heeft u zelf het economisch eigendom over de auto. Dit biedt u vele bedrijfseconomische en fiscale voordelen.  Andere vormen van lease, zoals Operational lease bieden u deze voordelen niet. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op volledige BTW teruggave bij aankoop van de auto. Een ander voordeel is dat via Neerlandlease uw auto wordt gefinancierd, terwijl u een vast bedrag per maand betaald voor de aankoop van uw auto.

Een financial lease van Neerlandlease is een transparant product. U betaald altijd een vast bedrag per maand. Tussentijds aflossen of uw huidige auto inruilen voor een jongere auto, behoort tot de mogelijkheden en flexibiliteit die een Financial lease van Neerlandlease u biedt. Neerlandlease biedt u dan ook een veilige manier van financieren. Wij van Neerlandlease nemen altijd uw huidige situatie in overweging bij het samenstellen van uw financial lease, zodat deze naadloos aansluit bij uw bedrijfsbehoefte. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening neem dan contact met ons op.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u uw nieuwe droom auto gevonden en wilt u hiervoor graag een financial lease offerte? U kunt dan het aanvraag formulier voor een financial lease invullen of  u neemt persoonlijk contact met ons op om uw informatie met betrekking tot uw nieuwe auto met ons te delen. Wij kunnen indien wenselijk telefonisch direct een vrijblijvende calculatie voor u maken en op basis daarvan een financial lease aanvraag voor u opstarten.