RAIL TRANSPORT

Jouw onderneming loopt als een trein en dat wilt u ook graag zo houden. De aanschaf van spoorwegmaterieel is kapitaal intensief. Een concessie loopt daarbij meestal korter dan de vermoedelijke gebruiksduur van het materieel. Dat maakt spoormaterieel uitstekend geschikt voor leasing.

Railtransport leasen

Nieuw of gebruikt

Als enige dienstverlener gaan wij met onze samenwerkende partners uit van de waarde van het materieel. Daarbij maakt het niet uit of u nieuw of gebruikt materieel aanschaft. Gebruikt materieel heeft als voordeel dat het zich al heeft bewezen en is tevens goedkoper in aanschaf. Dus waar ben je naar op zoek? Een locomotief?, een compleet treinstel? of goederenwagons?. Wij proberen voor elk type een passende financieringsoplossing te vinden.

Nu kunt u natuurlijk ook gewoon behoefte hebben aan uitbreiding. Bijvoorbeeld extra wagons voor personen- en/of goederenvervoer. Wat uw wensen of keuze ook is, Neerlandlease gaat voor u op zoek naar het beste leasecontract. U bent vrij in de keuze van uw merk, gebruikt of nieuw, ééntje om mee te starten of een hele vloot vervangen. Er is veel mogelijk, zolang de waarde klopt met uw plannen.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw rail transport per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Sale and leaseback

Wit u kapitaal vrijmaken om te kunnen innoveren of andere bedrijfsactiviteiten starten? vraag dan eens naar onze Sale and leaseback mogelijkheden. Onze experts komen bij u langs om uw materieel te taxeren, om op basis daarvan een leaseofferte op te stellen. Komt er een leaseoplossing die voor beide partijen akkoord is dan verkoop u uw materieel aan ons, om het vervolgens weer terug te leasen. Zo maakt u kapitaal vrij om te kunnen innoveren of andere bedrijfsactiviteiten te starten. Doordat u door het leasen zelf het economisch eigendom behoudt kunt u dus nog steeds gebruik blijven maken van uw materieel.

Financial lease

Met een financial lease voor uw Rail transport hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over het spoorweg materieel verkrijgt kunt u ook direct profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen, waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren. Hierdoor betaald u aan het einde van het contract in één keer een deel van de aankoop. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent Equipment lease? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.