BOUW- EN INFRA MACHINES

Shovel

Grondverzet machine

Als u een grondverzetmachine wilt leasen dan zit u bij Neerlandlease goed. Bij ons kunt u terecht voor het leasen van een graafmachine, groot of klein. Voor een bulldozer of shovel, mobiele graaf machine of rups graafmachine, kortom elke machine waarmee u grond kunt verplaatsen of vervoeren kunnen wij voor u kijken naar een passende lease oplossing.

De specialisten waar wij mee samenwerken zijn bekend met het materieel waarmee gewerkt wordt en nemen dat mee als belangrijkste punt in de financieringsoplossing. met andere woorden er wordt gekeken naar het toekomstige gebruik van de machine en welke invloed dit kan hebben op de waarde ervan i.p.v. dat gekeken wordt naar cijfermatige resultaten uit het verleden. Deze geven namelijk geen garantie voor de toekomst.

Telescopische kraan

Hijskraan

Met een hijskraan breng je materieel en materiaal op grote hoogte. En meestal denken we voor het gebruik van een kraan aan de bouw of infra, maar kranen worden op veel meer plaatsen gebruikt. Denk aan een goederenoverslag, laden en lossen van containers of zelfs bij de brandweer. Voor uw onderneming kunt u natuurlijk een nieuwe hijskraan aanschaffen, maar een jong gebruikte hijskraan leasen is ook een zeer goed alternatief. Het verlaagd namelijk de investering. Bijkomend voordeel is dat machines tegenwoordig lang genoeg mee gaan om er nog jaren plezier van te hebben.

Voor de financiering van een nieuwe of gebruikte hijskraan is een flexibele oplossing nodig. En flexibel zijn wij zeker. Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf wat betekend dat de keuze voor type kraan geheel bij u rust.

Kies jouw soort kraan en wij zoeken in samenwerking met onze partners naar een flexibele leaseoplossing afgestemd op uw bedrijf.

Spierings mobiele kraan
  • Mobiele telescoopkraan
  • Rups telescoopkraan
  • Mobiele draadkraan
  •  Torenkraan
  • Mobiele torenkraan (Spiering)
  • Rups torenkraan
  • Rups vouwkraan
Hijskranen

Of er nu moet worden gehesen met een telescoopkraan of een Spiering mobiele torenkraan, het maakt voor ons geen verschil. Er komt een moment dat het materieel moet worden vervangen en dan staan wij graag voor u klaar. Of de volgende kraan nu een nieuwe of een gebruikte gaat worden. Die keus is aan u. Wij zoeken de best passende financiering.

Asfaltmachine

Bouw & Infra

De bouw en infra is een sector waar veel gebruik wordt gemaakt van zwaar materieel. Als de regering besluit om het wegennetwerk in Nederland te verbeteren dan wilt u daar als wegenbouwbedrijf graag een graantje van mee pikken. Goed materieel is daarbij een pré. Investeringen in asfalteringsmachines en walsen zijn fors. Dus waarom geen financieringsoplossing voor het materieel. Hierdoor kun je kapitaal vrijmaken welke u kunnen helpen die specifieke klus binnen te halen.

Om u een passende financiering aan te bieden kijken wij samen met onze experts naar het materieel waar u mee werkt en plaatsen dat vooraan in de financieringsoplossing. Onze experts bepalen hoe de bouwmachine wordt ingezet en welke invloed dit heeft op de waardeverandering ervan. Daarop baseren wij uw leaseofferte en niet op behaalde resultaten in het verleden.

Hoogwerker

Ook in de bouw wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van zwaar materieel. Denk hierbij aan verreikers, hoogwerkers of autolaadkranen. Deze bouwmachines maken de uitvoering van de werkzaamheden makkelijker en sparen in de regel tijd uit. Maar de investeringen zijn fors en de terug verdien tijd is in de regel lang. Dus waarom uw kapitaal vast zetten in een dure machine. Maak gebruik van de leaseoplossingen van Neerlandlease. Hiermee pluk je wel de vruchten maar heb je niet gelijk de lasten.

Neerlandlease is een merk onafhankelijk leasebedrijf. Hierdoor bent u geheel vrij in uw keuze wat betreft merk, type en uitvoering van de aan te schaffen bouwmachine. Dit geeft u de mogelijkheid de perfecte bouwmachine aan te schaffen, met een passende financieringsoplossing.

Sale and leaseback

U ziet als bedrijf nieuwe kansen binnen uw markt. Om deze nieuwe kansen te benutten is er vaak kapitaal nodig. Dit kapitaal zit op dit moment vast in uw machinepark, waardoor nieuwe investeringen lastig worden. Om dit kapitaal toch vrij te krijgen heeft Neerlandlease voor u een oplossing. Verkoop uw machinepark aan Neerlandlease, om deze middels een Sale and leaseback constructie weer terug te leasen.

Bereken zelf met de equipment lease calculator wat uw materieel per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financial lease voor uw Bouw en infra machine hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over het materieel verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het Financial lease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt
 

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van bouw en infra materieel? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.