EQUIPMENT LEASE

Equipment, wat is dat nu eigenlijk! Onder Equipment verstaan wij alle materieel welke niet duurzaam verbonden is met de grond. Dit kan gaan om materieel voor de Bouw, Landbouw, Infra, Grondwerk, Maritiem, Medisch, Horeca etc. Neerlandlease is, samen met haar gelieerde partners, in staat om de in Nederland gevestigde ondernemer, groot en/of klein, een leaseoplossing te bieden, voor zijn of haar benodigde Equipment. Dit kan voor zowel nieuw als gebruikt materieel. Liquiditeit verruiming nodig? kies voor Equipmentlease.

“Neerlandlease laat uw bedrijf groeien door innovatieve Equipment oplossingen”

Nieuw of gebruikte equipment

Neerlandlease biedt u leaseoplossingen voor nieuw of gebruikt Equipment. Alles wat nieuw is, is mooi. Alleen nieuw kost vaak ook veel en schrijft in de eerste jaren vaak het meeste af. Waarom niet kijken naar jong gebruikt materieel? Dit kan minstens zo goed zijn en de kop is van de prijs af. Tevens geld, materieel dat een paar jaar oud is, heeft zich ook al bewezen goed te zijn, dus je weet wat je koopt. Wij zijn niet merkgebonden dus kunnen voor elk merk Equipment een leaseoplossing bieden.

“U bepaalt welk merk en/of type Equipment u wilt aanschaffen, wij kijken naar de meest geschikte oplossing”

Equipment first principe

Neerlandlease en haar samenwerkende partners bieden u flexibele leaseoplossingen gebaseerd op het materieel. en niet op cijfers. Behaalde resultaten bieden immers geen garantie voor de toekomst. Onze samenwerkende specialisten kennen uw materieel en plaatsen dit vooraan in de financieringsoplossing. Zij bekijken hoe het materieel wordt gebruikt en wat voor invloed dit heeft op de (rest)waarde ervan. Dat is de basis waarop een offerte wordt opgemaakt.

Investeren of eigen Equipment financieren

Bij Neerlandlease bieden wij u de mogelijkheid om nieuw of gebruikt Equipment aan te schaffen middels een leaseoplossing. Ook kan het zijn dat u al de beschikking heeft over Equipment, maar dat u zelf extra liquiditeit nodig heeft om uw ondernemers activiteiten te expanderen. Neerlandlease waardeert uw huidige Equipment om hier dan vervolgens een leaseoplossing tegenover te zetten. Dit noemen wij ook wel een Sale and Leaseback oplossing. U verkoopt uw huidige Equipment en leaset het vervolgens weer terug. Hiermee trekt u de liquide geldmiddelen die op dit moment vast zitten in uw Equipment eruit en kunt u dit voor andere doeleinden binnen uw onderneming in zetten. 

Met een financiallease voor uw Equipment hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financiallease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financiallease direct het economisch eigendom over uw Equipment verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financiallease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financiallease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt

Zelf uw maandbedrag berekenen?