LANDBOUW MACHINES

In de Agrarische sector zijn de investeringen hoog voordat er überhaupt een stuk werk verzet is. Wij bedoelen, wat wilt u als loonwerker doen als u geen Tractor of machine tot uw beschikking hebt. Maar ook de veehouder of landbouwer dient over agrarisch materieel te beschikken om zijn bedrijf draaiende te houden.

Nu is binnen de agrarische sector het leasen van een tractor weinig bekend. Qua dat gaat het gezegde “wat de boer niet kent, eet die niet” ook hier op. Maar eigenlijk is dit jammer. Bedenk eens wat voor extra mogelijkheden u kunt creëren, wanneer u een tractor leaset in plaats van aanschaft. Met het werkkapitaal wat u middels leasing binnen uw onderneming houdt kunt u als boer zijnde flink door innoveren. En stilstand, ook binnen de agrarische sector, is achteruitgang. En wat we ook willen, we willen liever niet achteruit.

Tractor

Werken in de agrarische sector vraagt om behoorlijke investeringen in materieel. Bij Neerlandlease begrijpen wij dit, en daarom willen wij u graag helpen met de beste leaseoplossing. Bij ons bent u niet merk gebonden en maakt het niet uit of de tractor die u aanschaft nieuw of gebruikt is. Het voordeel van een gebruikte landbouwmachine is dat de investering vele malen lager is in vergelijking met een nieuwe. Wat resulteert in een lagere financiering en maandlast. Bijkomend voordeel, een gebruikte landbouwmachine is sneller leverbaar dan een nieuwe. Hierdoor kan de machine sneller in gebruik genomen worden.

Landbouw machine

Waarom een financiering bij Neerlandlease

Wij kijken met onze samenwerkende specialisten hoe de landbouwmachine wordt gebruikt en wat dit betekend voor de waarde ervan. Dit plaatsen wij voorop in de financieringsoplossing. Door deze aanpak kunnen we snel handelen. We hebben het dan over dagen in plaats van weken. Hierdoor kunnen we er samen met jou voor zorgen dat we die Fendt en/of John Deere binnen de kortste keren op het land hebben rijden.

Sale and leaseback

Is uw materieel nog prima in orde en niet op korte termijn aan vervanging toe. Dan bieden wij u de mogelijkheid om kapitaal vrij te maken door uw landbouwmachine te verkopen en terug te leasen. Dit noemen we ook wel sale and leaseback. Het vrijgekomen werkkapitaal kunt u dan aanwenden voor nieuwe bedrijfsactiviteiten of innovaties op agrarisch gebied.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw nieuwe John Deere per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financial lease voor uw John Deere hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease.

Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert. Met een financial lease verkrijgt u direct het economisch eigendom over de John Deere. Hierdoor kunt u direct profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financial lease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van uw landbouw materieel. Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.