MARITIEM

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij Nederlanders zijn de kenners op watergebied qua polderen, baggeren en droogleggen. Maar ook onze binnenvaart sector behoort tot een van de grootste binnen de Nederlandse MKB. Wij weten als geen ander dat het maritieme materieel vraagt om kapitaal intensieve investeringen. Gelukkig hebben we bij Neerlandlease diverse leaseoplossingen voor de financiering en leasing van uw binnenvaartschip of ponton. Maar ook werkmaterieel voor op het ponton zijn middels leasing aan te schaffen.

Binnenvaartschip

Binnenvaart schip

Binnenvaart sector is in Nederland belangrijk voor het MKB. Om onze dienstverlening goed in stand te houden is het belangrijk dat we met goede schepen onze producten binnen Europa over de rivieren verplaatsen. Om aan deze kwaliteit te kunnen voldoen helpt Neerlandlease u graag met een passende financiering voor een nieuw of gebruikt binnenvaartschip.  U leest het goed Neerlandlease financiert niet alleen nieuwe schepen. Wij kijken ook naar de mogelijkheden voor bestaande schepen. Een goed onderhouden tweedehands binnenvaartschip is in de regel nog veel waard en kan vaak nog jaren mee. Tevens is de kop van de aanschaf er af, wat de investering makkelijker maakt.

Neerlandlease helpt u graag. Ook als u een schip wilt toevoegen aan uw vloot is Neerlandlease uw financieringspartner.

Containerschip

Containerschip?

Containerschip, duwbak, motorvrachtschip of motortankschip aan uw vloot toevoegen? Het is allemaal mogelijk. Neerlandlease bedenkt flexibele leaseoplossingen afgestemd op de groei van uw onderneming. Of het nu gaat om nieuw of gebruikt materieel, het maakt ons niet uit. Samen met onze specialisten kijken wij naar het te financieren materieel en plaatsen dit voorop in de financieringsoplossing. Wij noemen dit ook wel Equipment first. Om een juiste waarde te bepalen, kijken we eerst naar het materieel wat u benodigd bent en hoe u dit materieel gaat gebruiken. Daarna wordt er eventueel naar de cijfers gekeken. Onze samenwerkende specialisten kunnen zowel nieuw als gebruikt materieel op waarde schatten, waardoor ze vaak net die extra stap kunnen maken ten opzichte van de traditionele leasemaatschappijen.

Reachtruck

Haven Equipment

In de haven wordt veel gebruik gemaakt van zwaar materieel om containers en binnenkomende goederen te verplaatsen. Voor aanschaf van materieel zoals reachers, opleggers, containertrailers, terminal trekkers of Roro trucks, worden forse investeringen gevraagd. Graag helpen wij u een handje met de investeringen, door passende leaseoplossingen te bedenken voor het aan te schaffen object.

Sale and leaseback

Ben u in het bezit van een hele vloot aan bijvoorbeeld containers en schepen en zou u graag uw cashflow willen verruimen. Vraag dan naar onze sale and leaseback optie. Met een sale and leaseback wordt alle of een gedeelte van uw materieel opgekocht, welke u vervolgens weer terug leaset. Zo creëert u extra werkkapitaal en blijft de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd. Immers uw schepen en containers blijven voor u inzetbaar doordat u het economisch eigendom behoud, terwijl u extra cashflow creëert om nieuwe activiteiten te ontplooien.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat een sale and leaseback per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op.

Financial lease

Met een financial lease voor uw binnenvaartschip hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.
Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over de binnenvaartschip verkrijgt kunt u ook direct profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financial lease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent het leasen van uw haven equipment? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.