INFORMATIE PLATFORM

Hier vindt u informatie over diverse zaken welke betrekking kunnen hebben op de aankoop van uw auto,  een vrachtwagen,  een kraan of ander soort equipment. Ongeacht of u deze aanschaft middels een financial lease, operational lease of equipment lease. Wij proberen deze informatie zo up to date mogelijk te houden. Echter kunt u aan de geboden informatie geen rechten ontlenen.

Elektrische auto

Privé bijtelling

Bijtelling. Als zakelijke rijder heb je er mee te maken. Maar door alle constante wet wijzigingen wordt het er vaak niet overzichtelijker op. Om u enige duidelijkheid te verschaffen in de ontwikkeling van de bijtelling hebben wij dit voor u in eenvoudige bewoordingen uiteengezet. Meer informatie vindt u door op de onderstaande button te klikken

Schade en reparatie

Schade en reparatie

Ook met uw leasevoertuig is het niet onoverkomelijk dat er een keer schade wordt gereden. Wat moet u wanneer doen en bij welke leasevorm. Klik op onderstaande button om meer informatie te vinden over schadeafwikkeling.
 

Benzine en diesel

Benzine, Gas, Diesel of Elektrisch?

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden qua brandstofverbruik. Dit maakt het vaak niet makkelijker om te kiezen. Moet ik weer diesel gaan rijden, of zou een benzine/hybride misschien goedkoper kunnen zijn. Om uw beslissing makkelijker te maken hebben wij hierover een adviesstuk geschreven.