MILIEU EN OPRUIMEN

Buiten of binnen vegen, vloeren dweilen of schrobben. Bent u actief binnen de schoonmaakbranche dan zijn goede schoonmaakmachines een must. Hoe beter het gereedschap, des te hoger de kwaliteit. Maar goede schoonmaakmachines vergen ook een stevige investering. Misschien had u er nog nooit aan gedacht maar uw nieuwe of gebruikte schoonmaakmachine kunt u ook leasen. Heeft u hier interesse in dan zit u bij Neerlandlease goed. Wij helpen u graag met de best passende financiering.

Schoonmaak machine

Schoonmaakmachine

Niet alleen schoonmaakbedrijven hebben schoonmaakapparaten nodig. Binnen elke onderneming is het een must. De uitstraling van uw bedrijfspand en terrein is belangrijk voor uw klanten. Maar niet alleen de uitstraling, een schone werkvloer voor uw werknemers is minstens zo belangrijk. Binnen grote magazijnen of distributie centra is een schoonmaak machine bijna niet weg te denken. Om elke week het gehele magazijn met een handveger schoon te houden is in veel ondernemingen een onmogelijke opgave. Daarom is een investering in een schoonmaakmachine voor binnen of buiten een must.

Recyling

Het woord milieu is een hot item tegenwoordig. Daarom is Recycling waardevol. Het Recyclen van materiaal is een ingewikkelde en intensieve handeling. De aanschaf van een goede shredder, breker en/of versnipperaar, is een kapitaal intensieve investering. Gelukkig is daar Neerlandlease om u te helpen. Wij zoeken naar een financiering op maat, voor uw Recyclemachine. Bij ons kunt u terecht voor zowel een nieuwe als een gebruikte recycling machine. Het voordeel van een gebruikte machine is dat er een lager investeringsbedrag benodigd is en daarmee in samenhang ook een lagere financieringsbehoefte wat resulteert in lagere maandlasten. Bij Neerlandlease staat een gebruikte machine een mooie leaseoplossing dus niet in de weg.

Reclycling machine

Welk materiaal recycled u? Dat bepaalt welke type shredder, breker, versnipperaar, scheider en/of zeefmachine u nodig bent. Maar niet alleen de recycle machine zelf ook de excavator die benodigd is voor het vullen van de recycling machine kunt u bij ons leasen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres.

Wij zijn een merk onafhankelijk leasebedrijf, waardoor de keuze voor het merk en type machine geheel bij u ligt. De financiering is onze taak. Samen met onze samenwerkende partners kijken wij naar de waarde van het materieel en baseren daar de leaseofferte op. En daar onderscheiden wij ons van de rest. Waar banken kijken naar cijfers die in het verleden zijn behaald, hanteren wij het Equipment first principe. Uw materieel, de waarde ervan en uw plannen ermee, interesseren ons meer. Immers behaalde resultaten in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Containers

Misschien had u er al eens van gehoord! maar het is mogelijk om uw opslag containers te leasen. De meest bekende containers zijn de overslagcontainers welke gebruikt worden voor het vervoer over land en zee.  Maar ook containers welke gebruikt worden als tijdelijke woonruimte zijn via Neerlandlease te financieren.

Import en export is nog steeds groeiende. Door internet is het verkrijgen van producten alleen maar makkelijker geworden. Maar om al deze producten wereldwijd in de distributie centra te krijgen is goede transport nodig. Hierdoor hebben de overslag containers een steeds grotere rol gekregen voor het transporteren van al deze goederen over land en zee. Een containervloot aanschaffen, onderhouden en/of uitbreiden is een kostbare investering en dat begrijpen wij. Daarom zijn wij er voor u, wij willen net als u dat u de mogelijkheid heeft om het bedrijf te laten groeien!. En daarom bieden wij flexibele lease oplossingen om u daar mee te helpen.
 

Container

Zee container, Dry-cargo container, Tankcontainer of Reefercontainer het is bij ons allemaal mogelijk. Of het nu gaat om een nieuwe container of een gebruikte het maakt ons niet uit, het object wat gefinancierd of geleaset moet worden wordt beoordeelt. Bent u een kleine ondernemer die maar één of twee containers nodig heeft of bent u een grotere speler die een hele vloot containers wil aanschaffen, Neerlandlease is er voor u.
 

Sale and leaseback

Binnen bijna elke sector vinden we veel innovatie, zo ook in de sectoren waar schoonmaak, recycling en goederen overslag in passen. Wilt u binnen het bedrijf graag innoveren. Bijvoorbeeld met grotere accu’s zodat er ook op het buitenterrein elektrisch gereden kan worden. Of wilt u misschien uw Recycling machine inzetten om werkkapitaal vrij te maken. Het kan allemaal. Wij begrijpen dat innoveren kapitaal kost. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de machines te verkopen en weer terug te leasen, om zo werkkapitaal vrij te maken. Sale and leaseback kan u helpen de benodigde innovatie slag te maken. Immers stilstand is achteruitgang.

Financial lease

Met een financial lease voor uw machine hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert. Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over de machine verkrijgt kunt u ook direct profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren, waardoor u dus aan het einde van het financial lease contract een deel van de aankoop in één keer aflost. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt

Bereken zelf met de equipment lease calculator wat uw equipment per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u vragen omtrent het leasen van uw schoonmaakmachine of containers? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.