IMPORT LEASE

Neerlandlease werkt ook buiten de Nederlandse grenzen. Dit doen wij om onze klanten de mogelijkheid te bieden hun droomauto te vinden tegen een zeer scherp tarief. Auto’s zijn buiten Nederland namelijk vaak goedkoper en ook nog eens rijker uitgerust. Daarnaast is het aanbod jonge auto’s buiten de Nederlandse grenzen enorm. Neem bijvoorbeeld alleen al in Duitsland waar ruim 400.000 auto’s te koop worden aangeboden van een paar maanden oud. Deze zogenaamde Jahreswagens, Vorfuhrwagens en Mietwagens zijn auto’s die kort dienst hebben gedaan als leenauto of dienstauto. Deze jong gebruikte auto’s zijn verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke kortingen.

Auto’s spreken tot de verbeelding en de koop ervan is een emotionele keuze. Veel mensen herinneren zich het kenteken van hun eerste auto nog, of de geur van de auto waarmee ze als kind op vakantie gingen
Carlo van den Berg
Import lease

BPM

Bij het importeren van een auto moet er altijd een BPM berekening plaats vinden. BPM staat voor Belasting Personenwagens Motorvoertuigen. Deze BPM wordt bepaald op basis van de waarde van de auto inclusief alle opties en accessoires. Kort gezegd kun je dus stellen, hoe duurder de auto, hoe hoger de BPM.

"Een juiste BPM berekening vereist maatwerk"

Wie een standaard calculator op het internet of de rekenmodule van de Belastingdienst gebruikt zal geheid teveel BPM betalen. De Belastingdienst accepteert een aantal verschillende BPM reken methodes. Afhankelijk van de CO2 uitstoot, uitvoering, accessoires, opties, type en staat van de auto wordt bepaald welke methode het meest geschikt is. Daarnaast wordt de auto vergeleken met verschillende taxatieprogramma’s om zo tot een juiste prijsstelling te komen. Al deze uitkomsten bepalen uiteindelijk welke methode toegepast gaat worden. De methodes en uitkomsten zijn dus altijd verschillend. Een goed BPM rapport kan u dus al gauw honderden euro’s voordeel opleveren.

Import lease

Zorgeloos jouw droomauto importeren

Bij Neerlandlease zijn we altijd op zoek naar een goede prijs / kwaliteit verhouding welke tot uiting moet komen in de leaseprijs en de kwaliteit van de auto. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij voor het importeren van auto’s Gijs Automotive in de arm genomen. Zijn passie en liefde voor auto’s, no nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring sluiten goed aan bij onze eigen werkwijze. Samen hebben wij dan ook al een aantal bedrijven en particulieren tevreden kunnen stellen met hun nieuwe auto.

Carlo van den Berg

Carlo van den Berg van Gijs Automotive weet auto en emotie onlosmakelijk met elkaar te verbinden. Bij veel import bedrijven draait het om de laagste BPM berekening, of ze geven je het gevoel dat ze alleen maar de dikste kanonnen importeren. In tegenstelling tot dit geeft Gijs Automotive je een beleving!. Voor hem is het importeren van een VW Polo of Seat Leon even leuk als het importeren van een Porsche. Carlo maakt voor jou de juiste BPM berekening, haalt hoogstpersoonlijk de auto op, doet zelf de inspectie en on top of it, als je wil kun je nog meerijden ook!

He is honest, hard working, helpful, and goes out of his way to make the purchase of a car the best experience it can be. Carlo is a very unusual car dealer due to his transparency and generosity; and his love of cars is infectious.
Import auto

Bovenstaande quote omvat alles waarom wij graag met Gijs Automotive samen werken. Samen kunnen wij u de auto leveren waar u al jaren van droomt!

Wil jezelf alvast jouw zoektocht beginnen? Mobile.de kan daarbij helpen.

Geen tijd om zelf te zoeken? Of weet je niet waar je moet beginnen. Dan vragen wij een klein beetje van je tijd om onderstaand formulier in te vullen. Samen met Gijs Automotive gaan we dan zoeken naar jouw droomauto

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen omtrent Import lease? Kunnen wij u helpen met de zoektocht naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden staan wij u graag telefonisch te woord. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.