Er zijn veel mogelijkheden voor Kia financial lease! Ongeacht of u voorkeur uitgaat naar benzine, diesel of elektrisch, hebben wij voor elk type brandstof een auto in ons assortiment. En ook vindt u in ons aanbod een grote verscheidenheid aan modellen. Geniet van de ongekende kwaliteit, betrouwbaarheid en lage maandlasten; sluit binnen 24 uur een financial lease af voor uw Kia, of bel ons voor meer informatie over Kia financial lease!

Mercedes-Benz GLC

300e 4MATIC 2 JAAR JUNGE STERNE GARANTIE
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 77.864 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-980-TB
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2021
    KleurJa (zwart metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1991 CC
    Omschrijving

    Dit is niet zomaar een Mercedes-Benz GLC-klasse. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Een viercilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Fijn, zo'n elektrisch bediend glazen panorama dak en die superhandige elektrisch bedienbare achterklep. En dan krijgt u het lederen interieur er ook nog bij! Een weldaad voor uw rug en die van uw bijrijder: deze Mercedes-Benz GLC-klasse heeft verwarmbare voorstoelen met massagefunctie. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Vergeet halogeen; deze koplampen gebruiken de allernieuwste matrix LED-technologie met maximale lichtopbrengst zonder de tegenligger te hinderen. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

    Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Een subliem geluidsspectrum wordt onder alle omstandigheden geleverd door het high performance audiosysteem. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst zijn aan boord.

    Aan boord van deze Mercedes-Benz houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De actieve dodehoekdetectie voorkomt dat u een voertuig over het hoofd ziet en waarschuwt tijdig. In deze Mercedes-Benz vinden we verder een accident avoidance system, forward collision warning system, vermoeidheidsherkenning, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.


    Bedrijfsinformatie

    Onze auto’s worden standaard geleverd met 1 Jaar BOVAG Garantie + Mobiliteitsservies . We kunnen u eventueel verlengde garantie aanbieden.

    Ons aanbod bestaat uit jong gebruikte auto’s, met lage kilometerstanden en zeer rijk uitgerust tot aan de opties. Mocht uw gewenste model en/of uitvoering toch niet in ons huidige collectie staan, dan gaan wij ook graag voor u op zoek. Wij kunnen voor u het complete proces van aankoop verzorgen.

    *** FINANCIERING NODIG? REGELEN WIJ VOOR U ( ook voor ZZ Pers ) ***
    *** Bovag Garantie ***
    *** RDW ERKEND ***
    *** VWE ERKEND ***
    *** NAP ERKEND ***
    *** Mobiliteitsservice ***

    Proefrit maken? Natuurlijk! Bel ons voor een afspraak en hij staat klaar.
    Inruil en financiering is mogelijk.
    Vraag naar de mogelijkheden. We zijn via whatsapp en telefonisch bereikbaar op 050-7001583 en op 06-24601260.

    Bent u overdag of doordeweeks niet in de gelegenheid een afspraak te plannen om een auto te bezichtigen? Wij zijn ook in de avonden en weekenden en zondag op afspraak beschikbaar om een bezichtiging in te plannen.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch

    Wij hebben altijd dé Kia financial lease deal die u zoekt

    Bent u al een tijdje op zoek naar een Kia financial lease? In ons assortiment treft u meer dan 220 Kia- voertuigen, die volledig gefinancierd kunnen worden, ook zonder jaarcijfers. Hebt u de Kia Picanto al eens overwogen: compact maar ruim, rijdt enorm fijn, hoogstaande kwaliteit en voordelig geprijsd. Sluit binnen 24 uur uw Kia finance lease af en ervaar zelf waarom de Picanto door de jaren heen zoveel trouwe fans heeft opgebouwd.

    Gaat u voorkeur uit naar een SUV? Bekijk dan onze financial lease Kia Stonic- voertuigen: compacte SUV’s, stoer design met een sportief tintje, scherpe aerodynamische belijning en beschikbaar met verschillende motoren. Denk bijvoorbeeld een 1.25 liter 84 pk benzinemotor of een 1.0 TGDI 120 pk. Daarnaast kent het model een geavanceerd veiligheidssysteem, met rijstrookassistent en herkenning voor voetgangers en verkeersborden. Mocht u nog vragen hebben over onze voertuigen, of een gedegen advies willen ontvangen over Kia financial lease, schroom dan niet om te bellen!

    Waarom Kia financial lease afsluiten?

    Een Kia aanschaffen in combinatie met financial lease is voor menig ZZP’er en ondernemer een uitstekende optie. Met een financial lease houdt u uw werkkapitaal in stand en uw liquiditeit in uw onderneming. Het aankoopbedrag hoeft uiteraard niet in één keer betaald te worden. Deze lost u namelijk maandelijks tegen een vaste rente af. De looptijd mag u zelf bepalen. Vandaar dat u zelf mag kiezen welk bedrag u maandelijks aflost. 

    Benieuwd naar hoeveel u maandelijks moet aflossen? Bereken het direct met onze online leasecalculator. Vroegtijdig inlossen is overigens ook mogelijk, evenals extra aflossen. Voor vragen over onze Kia finance lease- contracten, of advies over specifieke Kia modellen, raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen met onze leaseadviseurs.

    Finance lease bij Neerlandlease biedt veel voordelen

    Als specialist in financial lease staan wij onder meer bekend om onze gunstige lease- contracten en ruime collectie Kia-voertuigen. De belangrijkste redenen waarom we dagelijks ZZP’ers en ondernemers van heinde en verre over de vloer krijgen volgen hieronder:

    • Meer dan 220 Kia- voertuigen
    • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    • Vrije keuze wat het autobedrijf betreft
    • Alles binnen 24 uur geregeld
    • Onze financial lease adviseurs denken graag met u mee
    • Telefonisch altijd bereikbaar

    Hoe werkt financial leasen?

    Wilt u weten hoe financial lease in zijn werk gaat? We geven hieronder alle stappen, zodat u precies weet wat u te wachten staat:

    1. Kies een Kia die aan uw wensen voldoet
    2. Bepaal het maandbedrag op basis van een aanbetaling, de slottermijn en de looptijd
    3. Vraag een offerte aan, die u spoedig van ons ontvangt
    4. Accordeer de offerte
    5. Onze financial leaseadviseurs controleren of uw situatie bij de lease past
    6. De desbetreffende dealer bestelt of reserveert het voertuig
    7. Het financial lease- contract wordt opgemaakt en ondertekend
    8. U rijdt zorgeloos in uw gloednieuwe financial lease Kia

    Zodra de leasetermijn erop zit dient u de financiering af te lossen, waarna het voertuig uw volledige eigendom wordt. 

    KIA

    Geschiedenis van Kia

    motorfietsen. Sinds de jaren zeventig kwam daar de productie van automobielen bij. Doordat ze gestart waren als producent van fietsen en motorfietsen mogen ze nog steeds de naam KIA Motors dragen. Sinds 1998 heeft Hyundai Motor Company het merk KIA overgenomen. Door deze overname ontstond er een hechte samenwerking tussen beide partijen waarbij de onderlinge uitwisseling tussen techniek en ontwerpen leidde tot de creatie van frisse en sportievere modellen.

    KIA heeft de laatste jaren een eigen stijl ontwikkeld en profileert zich dan ook als hét jongere en sportieve merk binnen het Hyundai concern. Meer informatie over onze Kia-voertuigen ontvangen, of heeft u behoefte aan een gedegen advies omtrent financial lease? Neem gerust telefonisch contact op met onze adviseurs!

    Binnen 24 uur uw Kia financial leasen

    Bent u er al over uit en wilt u direct een specifiek model financial leasen? Vraag dan direct een offerte aan, zodat wij alles binnen 24 uur kunnen regelen. Ook zonder jaarcijfers is het mogelijk om het voertuig volledig te laten financieren. 

    Mocht u nog een brandende vraag hebben, kunt u ons gerust bellen. Onze lease adviseurs staan u graag te woord en helpen  u op weg, zodat u precies weet welk voertuig u moet hebben, voordat u een Kia financial lease afsluit.