BMW i3

Basis Comfort 22 kWh *HEAT-PUMP
  • Adaptieve LED verlichting (5A2)
  • Airco (automatisch)
  • Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) (302)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti doorSlip Regeling
  • Audio installatie
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 101.022 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
3-TJZ-36
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurLaurus Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 178 X 158
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2014
Omschrijving

ls particulier kun je aanspraak maken op de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren. Een flinke mondvol, daarom wordt het ook wel afgekort naar SEPP. Door het geven van een subsidie helpt de overheid particulieren die elektrisch willen gaan rijden. Superfijn, want het is beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. En uiteindelijk moeten we toch allemaal elektrisch gaan rijden, dus dan kun je net zo goed nu beginnen. Deze regeling is op deze auto van toepassing, u kunt 2.000 euro subsidie aanvragen

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i3 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Fiscaal aantrekkelijk is de elektromotor, waarmee u niet alleen stil maar ook uitermate pittig kunt rijden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW i3 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Even muten, een andere zender of track kiezen? Geen gerommel, het gaat moeiteloos met de audiobediening op het stuur. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem met harde schijf wijst de weg! Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! De uitrusting van deze BMW is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

In de BMW i3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u ook elektrisch rijden? Bel ons dan nu voor een proefrit.

Voertuig- en merk specifieke opties (AutoVIN) :
2-lagen metallic lak,
5-/5.5 j x 19 licht metaal,
Accent blauw ,
Banden 155/70 r19..q,
Airbag passagier de-actief,
Airco-automaat,
Alarmsysteem,
Bandendruk controle,
Bank stof neutron microvezel,
Buitenspiegels anti-verblindend,
Comfort pakket,
Comfort vergrendeling,
Cruise control,
Elektromotor 125/135kw,
Hoog volt accu 60ah,
Intelligent noodroep system,
Led-koplampen,
Multifunctioneel stuurwiel,
Navigatiesysteem professional,
Opbergpakket,
Snellaad gelijkstroom,
Snellaad wisselstroom,
Stoelverwarming,
Teleservice,
Va 02/2014,
Voorruit regensensor,
Warmtepomp,
Wielbout borging.


Bedrijfsinformatie

WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden.
Haverkamp auto's is uw adres voor : scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud. Zeer voordelig tanken bij het 24 uur geopende tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL

Haverkamp auto's
Woudweg 7
7395SH Teuge

Opties
Adaptieve LED verlichting (5A2)
Airco (automatisch)
Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) (302)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Comfort Access (322)
Comfortstoel(en)
Cruise control
Elektrische ramen voor
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
Garanties
Nap

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.