BMW Z4

Coupé 3.2 M 343PK / Airco / Cruise-ctr. / Leder int. / 18" Lmv / Memory en stoelverw. / Xenon
  • Airco (automatisch)
  • Cruise control
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • M Aerodynamica
  • Voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2007
Kilometerstand 127.227 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
60-ZN-KG
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2007
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)411 X 178 X 129
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

U bent ook van harte welkom om vrijblijvend te oriënteren. Dekrie Auto's, aanbevolen door collega dealerbedrijven en al méér dan 35 jaar een begrip in autoland. Ruim aanbod tegen scherpe prijzen bij hét occasioncenter van Brabant.
Diverse garantie/servicepakketten bespreekbaar. Locatie showroom: Wolput 18 in VLIJMEN. T: 013-5213636 / WhatsApp: 06-33253284 / E: info@dekrie.nl / W: www.dekrie.nl (Onder voorbehoud van SE&O).

* GOEDE INRUILPRIJZEN.
* DIKKE DEAL DAGEN BIJ DEKRIE.
* INRUIL VAN UW AUTO IS ALTIJD MOGELIJK.
* VOOR BEZICHTIGING, GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN.

Opties
Airco (automatisch)
Cruise control
Lederen bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
M Aerodynamica
Voorstoelen verwarmd
xenon koplampen
*Dit is de scherpe meeneemprijs
*Inruil mogelijk
*NIET-rokersauto
Achterruitverwarming
Airbag(s) side voor

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.