Mercedes-Benz EQE

300 Business Line 89 kWh
  • Apple CarPlay (16U)
  • Automatische klimaatregeling THERMATIC met 2 zones (580)
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
  • Panoramisch schuifdak enkel beschikbaar op 500 4Matic en 53 4Matic (413)
  • Verwarmde bestuurders- en voorpassagiersstoelen (873)
  • warmtepomp
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.309 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-003-JS
CarrosserieSedan
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-06-2023
Gewicht2285 Kg
Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische Mercedes-Benz EQE biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. U hoort slechts het lichte gezoem van de elektromotor tijdens het rijden. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verstelbare lendensteunen zijn aan boord.

De digitale wereld van mobiliteit verwelkomt u; op het digitale dashboard wordt alles weergegeven om uw rit gemakkelijk en veilig te maken. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. U kunt het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedienen met de knoppen op het stuur. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Deze auto is voorzien van electronic climate control en parkeersensoren voor en achter.

Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De auto is ook uitgerust met frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze Mercedes-Benz EQE. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.

Opties
Apple CarPlay (16U)
Automatische klimaatregeling THERMATIC met 2 zones (580)
lichtmetalen velgen 5-spaaks 19"
Panoramisch schuifdak enkel beschikbaar op 500 4Matic en 53 4Matic (413)
Verwarmde bestuurders- en voorpassagiersstoelen (873)
warmtepomp
Achteruitrijcamera (218)
Actieve afstandsassistent DISTRONIC (207)
Actieve noodremassistent (258)
Actieve parkeerassistent PARKTRONIC (235)
Actieve spoorassistent (243)
Anti-diefstal en inbraakalarm (551)
Garanties
Nap

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.