MINI Cooper

Mini 2.0 John Works Chili Cabrio JCW Facelift Leer
  • Apple carplay
  • Harman Kardon geluidsinstallatie
  • Head-up display
  • Lichtmetalen velgen 18''
  • Voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 41.310 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-328-NL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurMidnight Black Metallic (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Een prachtige Mini Cooper S Cabrio 2.0, uitgevoerd in de prachtige kleur 'Midnight Black Metallic'. Verder beschikt de Mini over heel veel mooie fabrieksopties, waaronder:

- NYMJ Lederen diamantstiksel bekleding in het donkerbruin
- 02E4 Mini LM velg Cup Spoke 2
- 02TC Sportversnellingsbak
- 02XC John Cooper Works lederen stuurwiel
- 03A1 JCW Aerodynamica pakket
- 03AG Achteruitrijcamera
- 03L2 Piano Black interior
- 0481 Sportstoel
- 0494 Stoelverwarming voorstoelen
- 04C1 Colour Line Carbon Black
- 04V9 Mini excitement pakket
- 04VA Mini driving modes
- 0508 Park Distance Control
- 0521 Regensensor
- 0534 Automatische Airco
- 0541 Adaptive Cruise Control
- 0550 Boordcomputer
- 05A1 LED-Mistlamp
- 05A2 LED-Koplamp
- 05AS Driving Assistent
- 05DP Parkeerassistent
- 0654 DAB-Ontvangermodule
- 0674 HIFi Systeem Harman/Kardon
- 06AD Mini Head-Up Display
- 06CP Mini voorbereiding Apple Carplay
- 06NT Mini Connected XL
- 06UM Mini Navigatiesysteem

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd in onze werkplaats. Hierdoor hebben wij én u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en de te verwachten werkzaamheden. Daarnaast worden onze occasions standaard voorzien van een vloeistoffencontrole, minimaal 6 maanden APK en een poetsbeurt. Tegen een meerprijs van €550,- kunt u kiezen voor ons Premium-afleverpakket. Hierbij wordt uw auto voorzien van een afleverbeurt volgens fabrieksvoorschrift, minimaal 10 maanden APK, halve tank brandstof, complete poetsbeurt en 12 maanden BOVAG garantie.

Inruil is altijd welkom. Voor een prijsindicatie van uw in te ruilen auto ontvangen wij graag enkele foto's via Whatsapp op 06-30126402. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om van te voren te informeren naar de beschikbaarheid.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!
Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.


Bedrijfsinformatie

Bezoek onze website voor de volledige fotorapportage in verhoogde kwaliteit, kijk op https://www.autobedrijfschouten.nl/aanbod !

Opties
Apple carplay
Harman Kardon geluidsinstallatie
Head-up display
Lichtmetalen velgen 18''
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Bovag

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.