Renault Captur

1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160 PK Intens
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 45.137 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    131520601
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurGris Casiopée (grijs metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1598 CC
    Omschrijving

    Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € 23.195,-.

    Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze Renault Captur is van het bouwjaar 2020 en heeft 45137 kilometer op de teller. Elektrisch rijden: zuinig, goedkoop en schoon. Maar soms net wat beperkt als het gaat om afstand. Daarom heeft deze hybride Renault Captur zowel een verbrandingsmotor als een elektromotor. Als dat geen perfecte combi is! In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Met keyless entry kunt u de portieren ontgrendelen terwijl de autosleutel in uw jas, broekzak of tas zit. Deze Renault is voorzien van full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


    Bedrijfsinformatie

    VRIJDAGMIDDAG 17 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN i.v.m. personeelsfeest!

    Maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn wij ook gesloten.

    Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

    Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

    Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

    Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

    Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Armsteun voor
    Autonomous Emergency Braking
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Auto Trust

    Waarom Neerlandlease?

    Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
    Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    Service bill
    Tussentijds extra inlossen mogelijk

    Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

    Autotrack

    Autotrack

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Marktplaats

    Marktplaats auto

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Autoscout24

    AutoScout24

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Peter

    Peter Moedt

    Leaseadviseur

    Kan ik u helpen?

    Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.