Volkswagen Passat

2.0 TDI Business R DSG automaat
  • Navi
  • Cruise
  • Clima
  • Facelift
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 65.021 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-262-FF
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurZilver
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

luxe zeer volle Volkswagen PASSAT 2.0 TDI Business R DSG automaat | 150 PK | BJ 2020 | 65.000 Km |

Luxe uitvoering met o.a. Volkswagen Premium audio systeem, ACC (adaptive cruise control), lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor en achter, Luxe bekleding, navigatie, LED voor en achter, donker getinte achterruiten, stoelverwarming voor, stuurwielbediening, elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels, Half elektrisch verstelbare stoelen, elektrische kofferdeksel, automatische verlichting, achteruitrijcamera, 2 zone climatronic, startknop, Apple carplay, 18 inch lichtmetalen velgen , etc

- Boekjes aanwezig
- 2 sleutels
- BTW auto prijs is inclusief BTW

Meer foto's op de website
Geen afleveringskosten en inruil is mogelijk


Bedrijfsinformatie

Benno: 06-46356012

Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze website en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
5 zitplaatsen
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
adaptive cruise control (ACC)
Airbag
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco automatisch
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun achter
Armsteun voor

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.