Volkswagen Tiguan

2.0 TSI 4Motion Highline R-Line **VIRTUAL+MASSAGE STOELEN**
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 99.545 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-365-PN
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2017
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud1984 CC
    Omschrijving

    Zeer nette en van de 1e eigenaar afkomstige Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 4Motion Higline R-Line pakket die overladen is met opties zoals; Climate control, Cruise control, Ergonomic stoelen met massage functie, Parkeersensoren voor+achter, 20" Lichtmetalen velgen, etc, etc.

    Voor meer informatie bel, whatsapp of mail met 06-28 25 46 84 of info@pkautomobielen.nl
    Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur op 06-28254684 (Kevin) Whatsapp of sms mogelijk.

    Al onze auto`s worden rijklaar aangeboden met minimaal 6 maanden APK, het is dus mogelijk om direct weg te rijden met uw verse occasion.

    Onze kwaliteit van auto`s is hoog, hierdoor geven wij elke auto standaard 6 maanden volledige garantie bij aflevering. Mocht er onverhoopt iets mis zijn staan wij dus voor u klaar.

    Wilt u ons een bezoek brengen? Laat dat dan vooraf even weten via mail/whatsapp of telefoon. Zo nemen wij uitgebreid de tijd voor u en is de auto waar u voor komt met zekerheid nog beschikbaar.

    Inruil mogelijk!! Wilt u vooraf een prijs indicatie? Stuurt u ons dan een berichtje met foto`s.

    Wij zijn financieringspartner van Royaal lease, denkt u
    erover om een financiering af te sluiten bekijk op onze site de voordelen hiervan en bereken zelf uw premie. Voor vragen staan wij graag voor u klaar.
    Voor de zakelijke financieringen werken wij samen met EDW Autolease een betrouwbare partner op financieel gebied.

    PK Automobielen is een RDW erkend automobielbedrijf! Adres Lierweg 105 A, 2678 CV De Lier ( Zuid Holland, gelegen tussen Rotterdam, Den Haag, Delft) U bent van harte welkom in onze goed verlichte showroom, de verse koffie of thee staat klaar!

    Opties
    1e eigenaar
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    achterbank in delen neerklapbaar
    achterklep met ruit
    Achteruitrij assistent
    afst. bed. voor centr. deurvergr.
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier

    Waarom Neerlandlease?

    Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
    Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
    Service bill
    Tussentijds extra inlossen mogelijk

    Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

    Autotrack

    Autotrack

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Marktplaats

    Marktplaats auto

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Autoscout24

    AutoScout24

    Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

    Peter

    Peter Moedt

    Leaseadviseur

    Kan ik u helpen?

    Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.