Polestar-2

Polestar-2 Pilot Plus 5-drs

Operational Lease p.m. vanaf
€765

Polestar-2 Pilot Plus

Leaseprijs o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar

De Polestar-2, een fastback welke de elektrische performance auto naar een nieuw niveau tilt. Hoewel een vijfdeurs fastback niet gelijk associaties oproept met hoge acceleratiesnelheden, brengt de Polestar-2 hier zeker verandering in. Zodra het rijpedaal wordt ingedrukt wordt de 408pk zorgvuldig getuned en gelijkmatig verdeeld over de gehele aandrijflijn. Hierdoor reageert de Polestar-2 zoals je dat verwacht, maar dan wel op een levendige manier. Daarnaast is de Polestar-2 de eerste, zoniet de enige, elektrisch aangedreven auto welke ook nog een redelijk gewicht mag trekken. Met een koppel van 660Nm trekt de Polestar moeiteloos een caravan van 1500 kilo, zelfs heuvelop. 

De al standaard rijk uitgeruste Polestar-2 is ook nog te bestellen met het performance pack. hiervoor krijgt u onder andere: Öhlins Dual Flow Valves, verbeterd remsysteem Brembo, 20" 4-Y-spaaks zwart gepolijste  gesmede lichtmetalen velgen, Swedish Gold veiligheidsgordels, Gouden ventieldoppen en een hoogglanzend zwart daksegment. Tevens is de Polestar-2 extra uit te voeren met een semi elektrisch inklapbare trekhaak.

Polestar-2

Polestar-2

Brandstof: Elektriciteit

Transmissie: Automatisch

Fiscale waarde: € 59.900,-

Bijtellingspercentage: t/m € 45.000 = 8%
Bijtellingspercentage: vanaf € 45.000 = 22%

Uit te breiden met het Performance Pack en trekhaak

Operational lease

Operational lease

  • Verzekering
  • Onderhoud 
  • Reparatie
  • Banden
  • Houderschapsbelasting
  • Afschrijving
  • Rente
  • Vervangend vervoer na 24-uur
  • Pechhulp binnen- buitenland

Kies aanvullend (tegen meerprijs) voor een tank- en laadpas of winterbanden.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u vragen omtrent deze profijt deal? Of heeft u in zijn algemeenheid vragen omtrent een Operational lease. Neem gerust contact met ons op wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.