Volvo XC60

2.0 T8 Twin Engine AWD Inscription
  • PANO
  • 360°
  • HUD
  • STOELVENT.
  • MEMORY
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 67.156 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
113323967
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurOsmium Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € 43.395,-.
Laatste onderhoudsbeurt uitgevoerd bij km. stand: 58.511.

De look and feel van deze Volvo XC60 onderscheidt hem duidelijk van de massa. Dit is een auto uit 2020, hij heeft 67156 kilometer op de teller staan. Deze stoere auto wordt aangedreven door een benzinemotor en een automatische transmissie. De luxe van het lederen interieur, gecombineerd met het gemak van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de superhandige elektrisch bedienbare achterklep zorgen voor een wel heel complete uitvoering. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Ook navigatiesysteem met harde schijf, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het Top Gun-gevoel komt van de head-up display, die alle dashboardinfo in het rijzicht projecteert. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Deze Volvo XC60 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.


Bedrijfsinformatie

VRIJDAGMIDDAG 17 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN i.v.m. personeelsfeest!

Maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn wij ook gesloten.

Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Active Cornering Enhancement
Afdaal assistent
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco separaat achter
Alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Auto Trust