BMW Z4

Coupé 3.2 M
  • Automatische airconditioning (534)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • M Aerodynamica
  • Stoelverwarming (494)
Bouwjaar 2007
Kilometerstand 126.734 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
82-ZHP-2
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2007
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud3246 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze BMW Z4 Coupé biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De ruitenwissersnelheid wordt bij iedere bui perfect geregeld dankzij de regensensor. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! De uitrusting van deze BMW is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.

In de BMW Z4 Coupé heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Dit is een sportwagen om zelf mee te maken. Neem contact op voor een proefrit!

Opties
Automatische airconditioning (534)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
M Aerodynamica
Stoelverwarming (494)
achterruitverwarming
Alarmsysteem klasse 3 (302)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.