Toyota C-HR

2.0 Hybrid Team D
  • 12V aansluiting
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Android Auto (Draadloos)
  • Apple Carplay (Draadloos)
  • Apple Carplay/Android Auto
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 23.478 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-643-FX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurDonker grijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)4395 X 1795 X 1555
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het unieke van Japanse auto's als deze Toyota C-HR is dat ze zo goed doordacht zijn. Ieder onderdeel is doorontwikkeld, maar tegelijk is deze auto meer dan de optelsom van al zijn onderdelen. Deze auto biedt stijl, klasse maar bovenal kwaliteit. Dit is een van de betere hybride auto's. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en usb-aansluiting.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Toyota in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.

Opties
12V aansluiting
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Android Auto (Draadloos)
Apple Carplay (Draadloos)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Cruise control adaptief
Dab
Garanties
ASW 6 maanden 100% garantie
Fabrieksgarantie 26-09-2025

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.