Lexus NX

300h AWD Luxury Line
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Audioinstallatie met cd-speler
  • Autonomous Emergency Braking
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 117.234 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-237-FN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurDonker zwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)463 X 185 X 165
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Lexus NX biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2017 heeft 117234 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder benzinemotor. Het lederen interieur maakt het echt af. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De audiobediening op het stuur draagt bij aan een veilige rit. Geen afleiding, geen tasten - de knoppen zitten onder uw vingers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en usb-aansluiting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Lexus NX samen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Autoservice Wagemans is al jaren een begrip in de regio. Onze voorraad van gemiddeld 80-90 auto's biedt u de mogelijkheid om meerdere modellen te vergelijken. Bij Autoservice Wagemans vinden we eerlijkheid en transparantie zeer belangrijk. Van inzage in de historie en kilometerstand tot aan de prijs en servicevoorwaarden. Zo werken we met vaste en scherpe internetprijzen inclusief groot onderhoud, APK en garantie.

Hiervoor geldt:
- Garantie (jonger dan 5 jaar 6 maanden, ouder dan 5 jaar 3 maanden);
- Onderhoudsbeurt volgens service interval fabrikant;
- Distributieriem of -ketting vervangen indien nodig;
- Banden met minder dan 3 mm profiel worden altijd vervangen;
- 24/7 pechhulp binnen straal van 50 km;
- Professionele poetsbeurt van binnen en buiten;
- Minimaal € 25,- aan brandstof;
- Minimaal 12 maanden APK.

Geen bijkomende kosten. 100% helder.

Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met onze verkopers.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Audioinstallatie met cd-speler
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Binnenspiegel automatisch dimmend
Brake Assist System
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Cruise control adaptief met stop&go
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
Garanties
ASW 6 maanden 100% garantie

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.