Op zoek naar de beste zakelijke Audi financial lease deal? Als specialist in Audi finance lease, treft u in ons lease aanbod een ruime collectie Audi personenwagens. Een financial lease voor uw Audi wordt binnen 24 uur geregeld en kan tevens volledig gefinancierd worden, ook zonder jaarcijfers. De stoere en sportieve modellen geven de leaserijder een auto waarmee ze zich kunnen tonen bij hun klanten. Sluit vandaag nog een contract af, of bel met één van onze specialisten voor meer informatie over Audi financial lease!

Audi e-tron

55 Quattro Advanced S-line 95 kWh (INCL-BTW) *PANO
  • Airco met elektronische regeling
  • Audi smartphone interface (IU1)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bots herkenning systeem
  • Comfortsleutel (PGC)
  • Keyless entry
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 160.679 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-989-NF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurTaifun Grey (grijs metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)501 X 194 X 169
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a04-11-2019
Omschrijving

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. Deze Audi e-tron is van het bouwjaar 2019 en heeft 160679 kilometer op de teller staan. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels met geheugenfunctie, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Het full map navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Audi zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal!

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Maak nu een afspraak als u met deze elektrische auto een proefrit wilt maken.

Voertuig- en merk specifieke opties (AutoVIN)
Banden 255/50 r20..h
Elektromotor 300kw
Velgen 9 j x 20 licht metaal
2-lagen metallic
Afstand regeling automatisch
Alarm binnenruimte
Alarmcentrale e-call
Armleuning voor
Audi connect
Bestuurdersassist-systeem
Binnenspiegel automatisch dimmend
Buitenspiegels dimmend met geheugen
Buiten spiegel links asferisch
Centrale-vergrendeling
Dak hemel zwart
Dakreling
Decor aluminium
Gedeeltelijk leder deurpanelen
Instaplijsten aluminium
Key-less entry
Koelmiddel r1234yf
Lendensteun
Lichtpakket
Opbergpakket
Oplader CCS-Europa
Panorama-glas dak
Parkeerhulp voor, achter en zijkant
Schakel-flippers aan het stuur
Scheidingsnet
Spoor assistent
Sportstoelen
Stoelen elektrisch met geheugen
Stuurwiel in leder
Transmissie met 1 versnelling
Uitvoering in natuurleder / alcantara zwart
Uitvoering "Advanced"
Voorruit warmte werend
Va 09/2019
Veiligheid-systeem uitgebreid


Bedrijfsinformatie

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL
WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden. Haverkamp auto's is uw adres voor scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud en schadereparaties. Voordeligste 24 uurs tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

Haverkamp auto's Teuge
Woudweg 7
7395SH

Opties
Airco met elektronische regeling
Audi smartphone interface (IU1)
Autonomous Emergency Braking
Bots herkenning systeem
Comfortsleutel (PGC)
Keyless entry
Lederen/alcantara bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 20"
Luchtvering
Navigatiesysteem full map
Panorama-glasdak (3FU)
Garanties
Nap

Wij zijn gespecialiseerd in Audi financial lease

In ons lease aanbod treft u meer dan 400 Audi financial lease voertuigen. Dagelijks krijgen wij vele aanvragen binnen van allerlei ondernemers, van ZZP’ers en starters tot MKB’ers. De Nederlandse ondernemer weet ons te vinden vanwege onze ruime collectie voertuigen en gunstige lease voorwaarden.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waarop gelet moet worden en hoe we de meest scherpe financial lease deal aan u kunnen voorleggen. In ons assortiment bieden wij zowel nieuwe auto’s als occasions voor Audi financial lease. 

Audi

Audi financial leasen? Al jaren een populaire keuze!

Een Audi financial leasen is al jaren een populaire keuze. Maar wat is het verhaal achter dit populaire merk? In 1899 werd de Horch Motorwagenwerke AG opgericht door dhr. August Horch. De achternaam Horch betekent in het latijn “Audi” en zo is de merknaam Audi ontstaan. Door een conflict met zijn financieel directeur is eigenaar dhr. Horch genoodzaakt zijn eigen bedrijf te verlaten. In 1909 start hij opnieuw een bedrijf, wat nu bekend staat als het wereldberoemde bedrijf en merk ‘Audi’.

En heeft u zich ooit afgevraagd waar de 4 ringen van Audi oorspronkelijk vandaan komen? Tijdens de financiële crisis in 1929 moeten 4 autofabrikanten noodgedwongen fuseren, waaronder Audi. Sindsdien hebben er nog vele wijzigingen plaatsgevonden, maar de vier ringen zijn altijd gebleven. De geschiedenis van Audi is lang maar zit vol met grote successen. Inmiddels zijn de Audi voertuigen niet meer van de Nederlandse wegen te denken. Een Audi financial leasen is dan ook een zeer goede keuze!

Waarom u zakelijk financial lease voor uw Audi bij ons afsluit?

Het aanschaffen van een Audi in combinatie met een zakelijk financial lease wordt voor ZZP’ers en ondernemers enorm aantrekkelijk gemaakt. Door een financial leasecontract voor uw Audi af te sluiten, houdt u namelijk uw liquiditeit in uw onderneming en uw werkkapitaal in stand. Ongeacht of u een startende of een doorgewinterde ondernemer bent, is het financial leasen van één van onze voertuigen een prachtige optie. Het aankoopbedrag van uw nieuwe Audi hoeft niet in één keer betaald te worden. U lost deze namelijk met een vast maandbedrag af.

Ook bepaalt u de looptijd, waardoor u zelf bepaalt hoeveel u per maand betaalt. Tussentijds extra aflossen of vroegtijdig het totaalbedrag afbetalen behoort tot de mogelijkheden. Mocht u direct de maandtermijn voor zakelijk financial lease willen uitrekenen, kunt u daar onze leasecalculator voor gebruiken.

Audi financial lease - hoe werkt het?

Voor ondernemers klinkt Audi finance lease heel aantrekkelijk, maar hoe werkt dat precies? Hieronder vindt u onze financial lease procedure van A tot Z:

  1. Kies een Audi personen- of bedrijfswagen
  2. Bepaal het maandbedrag op basis van de aanbetaling, slottermijn en looptijd
  3. Vraag een offerte aan, die u spoedig van ons krijgt
  4. Accordeer de offerte
  5. Wij bepalen of uw financiële situatie bij uw finance leasecontract past
  6. De dealer bestelt uw Audi of de Audi wordt voor u rijklaar gemaakt
  7. Het leasecontract wordt opgemaakt en ondertekend
  8. U rijdt zorgeloos in uw gloednieuwe Audi financial leaseauto
  9. Aan het eind van het traject lost u de financiering af en wordt het voertuig uw eigendom

Zoals u ziet zijn de stappen voor financial lease via Neerlandlease overzichtelijk en eenvoudig. Binnen enkele handelingen rijdt u al in een gloednieuwe Audi rond. Heeft u vragen over onze werkwijze voor Audi finance lease? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van een Audi financial lease bij Neerlandlease

Bij Neerlandlease een financial lease afsluiten voor uw Audi heeft veel voordelen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Vrije keuze autobedrijf
  • Keuze uit 400+ Audi voertuigen
  • Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
  • Wij regelen uw financial lease binnen 24 uur
  • Vrijblijvend deskundig advies
  • Uw leasepartner die in mogelijkheden denkt

Vragen over onze werkwijze of benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over het financial leasen van een Audi.

Populaire Audi financial lease modellen

Er zijn veel populaire Audi modellen voor financial lease. Bij Neerlandlease luisteren wij naar de vraag van onze klanten en blijven wij ons aanbod doorlopend aanvullen.

Als producent van personenwagens heeft het merk al diverse populaire modellen voortgebracht, zoals de A1, A3, A4 en A6. Maar ook de SUV-modellen van Audi, zoals de Q5 en Q7 worden graag door de zakelijke rijder gereden. En ook op elektrisch gebied staat Audi haar mannetje met gewilde modellen zoals de E50 en E55 E-tron.

Mocht u er al over uit zijn, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij reageren doorgaans dezelfde dag nog, zodat alles binnen 24 uur al geregeld wordt en u spoedig met uw Audi de weg op kunt. Twijfelt u nog of heeft u behoefte aan een gedegen advies? Onze lease specialisten staan u graag te woord en helpen u op weg, zodat u een financial leasecontract afsluit dat aan uw wensen voldoet!

Binnen 24-uur uw Audi financial lease contract afgesloten!

Bent u overtuigd en wil u een Audi financial lease contract afsluiten? Vraag vandaag dan nog een offerte aan, die u spoedig van ons ontvangt. Wij zorgen ervoor dat alles binnen 24 uur geregeld is, zodat u spoedig van uw stoere en sportieve Audi kunt genieten.

Mocht u nog een brandende vraag hebben, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen. Onze lease adviseurs staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u een Audi financial lease deal ontvangt die aan uw verwachtingen en budget voldoet.