Lease jouw rail transport nieuw of gebruikt

Jouw onderneming loopt als een trein en dat wil je ook graag zo houden. De aanschaf van spoorwegmaterieel is kapitaal intensief. Een concessie loopt daarbij meestal korter dan de vermoedelijke gebruiksduur van het materieel. Dat maakt spoormaterieel uitstekend geschikt voor leasing.

Nieuw of gebruikt

Als enige dienstverlener gaan wij met onze samenwerkende partners uit van de waarde van het materieel. Daarbij maakt het niet uit of je nieuw of gebruikt materieel aanschaft. Gebruikt materieel heeft als voordeel dat het zich al heeft bewezen en is tevens goedkoper in aanschaf. Dus waar ben je naar op zoek? Locomotief?, een compleet treinstel?, goederenwagons? etc. Wij proberen voor elke situatie een passende financieringsoplossing te vinden.

 

Nu kun je natuurlijk ook gewoon behoefte hebben aan uitbreiding. Bijvoorbeeld extra wagons voor personen- en/of goederenvervoer. Wat jou wensen of keuze ook is, Neerlandlease gaat voor jou op zoek naar het beste leasecontract. Je bent vrij in de keuze van jouw merk, gebruikt of nieuw, ééntje om mee te starten of een hele vloot vervangen. Er is veel mogelijk, zolang de waarde klopt met jouw plannen.

Sale and leaseback

Wil je kapitaal vrijmaken om te kunnen innoveren of andere bedrijfsactiviteiten te kunnen starten? vraag dan eens naar onze sale and leaseback mogelijkheden. Onze experts komen bij jou langs om jouw materieel te taxeren, om op basis daarvan een leaseofferte op te stellen. Komt er een leaseoplossing die voor beide partijen akkoord is dan verkoop je jouw materieel aan ons, om het vervolgens weer terug te leasen. Zo maak je kapitaal vrij om te kunnen innoveren of andere bedrijfsactiviteiten te starten, terwijl je ook nog steeds gebruik kunt blijven maken van je materieel.

Wil je meer weten over onze leaseoplossingen en wat wij voor je kunnen betekenen. Neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. Tel: 055-8435311 of stuur een whatsapp bericht naar 06-48401281

Aanvraag voor uw Rail transport

Vul onderstaand formulier in om uw aanvraag bij ons in te dienen. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    upload hier uw offerte of factuur voor het aan te schaffen object