Occasion Lease

Het leasen van een occasion ten opzichte van een nieuwe auto is zeer aantrekkelijk. Het aanbod is groot en de grootste afschrijving heeft al plaats gevonden. Daar je bij Financial lease de aanschafprijs van de auto leaset, heb je dus een groot voordeel van de grote afschrijving op de auto/bedrijfswagen in de eerste 2 jaar. Dit bedrag hoef je niet te financieren wat enorm scheelt in de maandelijkse kosten. Wat te denken van de test informatie van de auto, wanneer je een nieuwe auto aanschaft is het maar de vraag hoe deze zich gaat houden. Een occasion heeft zich in de praktijk al bewezen, dus je weet redelijk goed wat je van het aangeschafte voertuig kan verwachten. Tevens is een occasion snel leverbaar. De auto staat bij de dealer / garage in de showroom waarvandaan deze meteen kan worden meegenomen. De doorlooptijd naar je nieuw aan te schaffen auto is dus relatief kort.

Financiallease nieuw en/of gebruikt

Neerlandlease biedt u de mogelijkheid om zowel een nieuwe als een gebruikte auto / bedrijfswagen Financial te leasen. De maximale looptijd van de financiering is 5 jaar bij zowel nieuw als gebruikt.

Voor het leasen van een occassion geldt dat bij een auto van 5 jaar oud deze nog 5 jaar in de Financiallease kan worden opgenomen. Tevens kan er zowel bij de financiering voor een nieuwe of een occasion, gebruik gemaakt worden van een slottermijn.

Middels een financial lease voor een occasion rijdt u al binnen een week in uw nieuwe auto!

In zes stappen naar uw nieuwe occasion

Kies uw auto uit ons brede lease aanbod

Ga naar de pagina “Financiallease aanbod”. Zoek hier via de zoekcriteria uw auto. Bekijk de gedetailleerde gegevens van de auto via de knop “bekijk deze auto”.

Doe eenvoudig en vrijblijvend de online leaseaanvraag

Klik op de “Financial Lease” button. Pas hier de gewenste looptijd aan. Pas de aanbetaling die u wilt doen vrijblijvend aan. In het geval het een BTW auto betreft dan zal in het vak aanbetaling een minimum bedrag staan ter hoogte van de BTW zelf, dit omdat het maximaal te financieren bedrag de waarde van de auto exclusief BTW is.

Pas vervolgens de slottermijn in de financiering aan naar uw eigen wens. De slottermijn die aangegeven staat is de maximale slottermijn. Vervolgens vragen wij u nog een paar gegevens in te vullen, zodat wij over de benodigde informatie beschikken om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Verstuur de aanvraag via de website en wij zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ontvang binnen 1 werkdag uw leaseofferte

Ons streven is u binnen 1 werkdag de leaseofferte te kunnen toesturen. Deze ontvangt u van ons per mail of wij nemen telefonisch contact met u op.

Bekijk de auto, maak een proefrit en sluit de deal

Als u akkoord bent met de door ons geboden offerte, dan brengen wij u in contact met de leverancier. U kunt zelf een afspraak maken voor een bezichtiging, indien wenselijk kunnen wij ook voor u een afspraak inplannen. Bij de leverancier bekijkt u de auto, kunt u een proefrit maken en onderhandelen over de prijs van de auto. Als u besluit tot definitieve aankoop over te gaan, dan kan de leverancier de verkoopfactuur voor u opmaken. Tevens kunt u ons in kennis stellen dat u door wilt werken met de Financial Lease.

De auto wordt voor u klaar gemaakt en de Financieringsovereenkomst opgemaakt

Definitieve aankoop van de auto. De leverancier maakt de auto voor u rijklaar conform de gemaakte afspraken tussen u en de leverancier. Wij ontvangen van u een aantal documenten waaronder de verkoopfactuur en een ID-bewijs. Vervolgens gaan wij de contracten opmaken conform de overeengekomen leaseofferte. De contracten worden u aangeboden ter ondertekening. Zodra wij deze getekend door u retour hebben ontvangen, worden deze doorgestuurd naar de leverancier. De contracten worden door de leverancier ondertekend en de auto wordt tenaamgesteld. Nadat de contracten correct zijn aangeleverd en gecontroleerd wordt de waarde van de financiering uitbetaald aan de leverancier van de auto.

Alles is geregeld, u kunt uw nieuwe auto afhalen bij het autobedrijf

Op het moment dat de leverancier de gelden van de Financial lease heeft ontvangen, zal deze overgaan tot levering van de auto. Deze aflevering vindt plaats conform de afspraken tussen u en het autobedrijf.

Bent u overtuigd dat Financiallease ook voor u kan werken, neem dan contact op met onze leaseadviseurs Aldert of Peter, en laat u geheel vrijblijvend informeren. Tel: 055-8435311 of stuur een mail naar info@neerlandlease.nl

Ons Occasion lease aanbod

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Diverse nieuwe modellen met extra korting! (aangeboden prijs is o.b.v. fin. Lease)
Prijs € 230,-
Abarth 500

Abarth 500

1.4 T Esseesse Leer Xenon 17''
Prijs Op aanvraag
Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

Diverse nieuwe modellen met extra korting! (aangeboden prijs is o.b.v. fin. Lease)
Prijs € 194,-
Volvo V70

Volvo V70

2.0 D4 Summum
  • bi-xenon koplampen
  • Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
  • Lederen bekleding
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
  • Voorstoelen verwarmd

Prijs Op aanvraag