Occasion Lease

Een financial lease voor een occasion ten opzichte van een nieuwe auto is zeer aantrekkelijk. Het aanbod is groot en de grootste afschrijving heeft al plaats gevonden. Daar je bij een Financial lease de aanschafprijs van de auto leaset, heb je dus een groot voordeel van de grote afschrijving op de auto en/of bedrijfswagen in de eerste 2 jaar. Dit bedrag hoef je niet te financieren wat enorm scheelt in de maandelijkse kosten.

Wanneer je een nieuwe auto aanschaft is het maar de vraag hoe deze zich gaat houden. Een occasion heeft zich in de praktijk al bewezen, dus je weet redelijk goed wat je van het aangeschafte voertuig kan verwachten. Daarnaast is er al veel test informatie beschikbaar, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken over de aan te schaffen auto. Een ander voordeel van een occasion is de relatief snelle levertijd. De auto staat immers bij de autodealer in de showroom, van waaruit deze snel geleverd kan worden. De doorlooptijd naar je nieuw aan te schaffen auto is dus relatief kort.

Financial lease nieuw en/of gebruikt

Neerlandlease biedt u de mogelijkheid om zowel een nieuwe als een gebruikte auto / bedrijfswagen middels een financial lease aan te schaffen. De maximale looptijd van de financial lease is vijf jaar bij zowel nieuw als gebruikt.

Met betrekking tot de leeftijd van een occasion geldt een volgende voorwaarde. Een occasion van vijf jaar oud, kan nog maximaal vijf jaar in een financial lease contract worden opgenomen. of te wel, de occasion mag de leeftijd van 10 jaar niet overschrijden op het einde van de looptijd van de financial lease. Stel u ziet een auto van zeven jaar oud, dan kan deze nog een drie jaar worden opgenomen in een financial lease contract.

Tegenwoordig zien wij dat steeds meer financieringsmaatschappijen de ruimte bieden om het contract met één of twee jaar op te rekken. Dit is afhankelijk van het  te financieren object en zal apart beoordeeld worden. De algemene stelregel van vijf jaar wordt in de regel aangehouden.

Middels een financial lease voor een occasion rijdt u al binnen een week in uw nieuwe auto!

In zes stappen naar uw nieuwe occasion

Kies uw auto uit ons brede lease aanbod

Ga naar de pagina “Financiallease aanbod”. Zoek hier via de zoekcriteria uw auto. Bekijk de gedetailleerde gegevens van de auto via de knop “bekijk deze auto”.

Doe eenvoudig en vrijblijvend de online leaseaanvraag

Klik op de “Financial Lease” button. Pas hier de gewenste looptijd en aanbetaling die u wilt doen, vrijblijvend aan. Als het een BTW belaste auto betreft dan zal in het vak aanbetaling een minimum bedrag staan ter hoogte van de BTW zelf, dit omdat het maximaal te financieren bedrag de waarde van de auto exclusief de BTW is.

Pas vervolgens de slottermijn in de financiering aan naar uw eigen wens. De slottermijn die aangegeven staat is de maximale slottermijn. Vervolgens vragen wij u nog een paar gegevens in te vullen, zodat wij over de benodigde informatie beschikken om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Verstuur de aanvraag via de website en wij zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Ontvang binnen 1 werkdag uw leaseofferte

Ons streven is u binnen 1 werkdag de leaseofferte te kunnen toesturen. Deze ontvangt u van ons per mail of wij nemen telefonisch contact met u op.

Bekijk de auto, maak een proefrit en sluit de deal

Als u akkoord bent met de door ons geboden offerte, dan brengen wij u in contact met de leverancier. U kunt zelf een afspraak maken voor een bezichtiging, indien wenselijk kunnen ook wij, voor u een afspraak inplannen. Bij de leverancier bekijkt u de auto, kunt u een proefrit maken en onderhandelen over de prijs. Als u besluit tot definitieve aankoop over te gaan, dan kan de leverancier de verkoopfactuur voor u opmaken. Tevens kunt u ons in kennis stellen dat u door wilt werken met de Financiallease.

De auto wordt voor u klaar gemaakt en de Financieringsovereenkomst opgemaakt

Definitieve aankoop van de auto. De leverancier maakt de auto voor u rijklaar conform de gemaakte afspraken tussen u en de leverancier. Wij ontvangen van u een aantal documenten waaronder de verkoopfactuur en een ID-bewijs. Vervolgens gaan wij de contracten opmaken conform de overeengekomen leaseofferte. De contracten worden u aangeboden ter ondertekening. Zodra wij deze getekend door u retour hebben ontvangen, worden deze doorgestuurd naar de leverancier. De contracten worden door de leverancier ondertekend en de auto wordt tenaamgesteld. Nadat de contracten correct zijn aangeleverd en gecontroleerd wordt de waarde van de financiering uitbetaald aan de leverancier van de auto.

Alles is geregeld, u kunt uw nieuwe auto afhalen bij het autobedrijf

Op het moment dat de leverancier de gelden van de Financiallease heeft ontvangen, zal deze overgaan tot levering van de auto. Deze aflevering vindt plaats conform de afspraken tussen u en het autobedrijf.

Ons Occasion lease aanbod

Opel KARL

Opel KARL

1.0 ecoFLEX Edition
  • Bouwjaar: 2018
  • Tellerstand: 57.016 km

Prijs € 7.500 ,- Financial lease € 99,- p/m
Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

1.4 TDI BlueMotion NAVIGATIE 5 Drs Airco
  • Bouwjaar: 2015
  • Tellerstand: 148.326 km

Prijs € 7.500 ,- Financial lease € 99,- p/m
Peugeot 208

Peugeot 208

1.6 HDI 6-Bak 5-Deurs Blue Lease Executive
  • Bouwjaar: 2015
  • Tellerstand: 115.728 km

Prijs € 7.500 ,- Financial lease € 99,- p/m
Volkswagen up!

Volkswagen up!

1.0 move up! BlueMotion Automaat Navigatie Airco 5Drs
  • Bouwjaar: 2015
  • Tellerstand: 127.888 km

Prijs € 7.500 ,- Financial lease € 99,- p/m

Bent u overtuigd dat Financial lease ook voor u kan werken, neem dan contact op met onze leaseadviseurs Aldert of Peter, en laat u geheel vrijblijvend informeren. Tel: 055-8435311 of stuur een mail naar aanvragen@neerlandlease.nl