Bij Neerlandlease ontvangt u nu een bonus voor elektrisch rijden als u een zakelijk leasecontract bij ons afsluit tussen 01-02-2024 en 01-04-2024. Sluit u bij ons een leasecontract af met een waarde van € 20.000 dan ontvangt u van ons € 250,-. Deze bonus loopt op tot een maximum van € 1.000,- per Financiallease contract. Meer informatie klik op de link bonusactie. De actie geld voor onderstaande VAG Groep auto's.

Volkswagen E-Golf

Camera navigatie 2000 Euro Subsidie E-Golf
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 59.800 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    XX-097-S
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurGrijs
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)427 X 180 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Datum deel 1a04-04-2019
    Omschrijving

    In bijzonder mooie en goede staat
    VW Dealer onderhouden
    incl tenaamstelling
    incl inspectiebeurt
    incl 1 maand garantieLaat u niets wijsmaken, deze Volkswagen E-Golf Camera navigatie 2000 Euro Subsidie biedt alles wat u van een auto verlangt. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze E-Golf Camera navigatie 2000 Euro Subsidie. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

    Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Naast de routeinformatie van het navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Volkswagen helemaal compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. In deze Volkswagen vinden we verder een hill hold functie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!
    Inruil en financiering mogelijk,
    Al onze auto's zijn voorzien van een NAP pas
    GEEN AFLEVERKOSTEN.
    KIJK OP WEBSITE VOOR MEER INFO EN FOTOS


    Bedrijfsinformatie

    75 AUTOS OP VOORRAAD

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    Nap

    Geen geschikte auto kunnen vinden, maar wel graag een bonus?

    Heeft u binnen het aanbod niet de juiste auto kunnen vinden? Niet getreurd. Door op een van de onderstaande merken te klikken kunt u uw auto zoeken binnen het ruime aanbod op Autotrack en alsnog gebruik maken van onze bonus regeling. Klik op een van de onderstaande merk foto, zoek uw auto binnen het geselecteerde aanbod. Kopieer de link van de voertuigpagina in de browser balk. Ga naar leaseofferte aanvragen, kopieer de internet link in het betreffende invoerveld. Vul de rest van de gevraagde gegevens in en stuur uw leaseaanvraag naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een leasevoorstel.

    VAG elektrisch

    Bonus Actie!!

    Doet u tussen 01 januari 2024 en 01 april 2024 een Financiallease aanvraag voor een elektrische auto van de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche of Cupra bij ons. Dan ontvangt u van ons een bonus. De Elektrisch rijden bonus is als volgt:

    • Financialleasecontract waarde > 20.000 Euro, ontvangt u € 250,-
    • Financialleasecontract waarde > 30.000 Euro, ontvangt u € 500,-
    • Financialleasecontract waarde > 40.000 Euro, ontvangt u € 750,-
    • Financialleasecontract waarde > 50.000 Euro, ontvangt u € 1.000,-

    Voorwaarden elektrisch rijden bonus

    • Minimale looptijd Financiallease contract is 48 maanden
    • De leaseaanvraag moet uiterlijk 31 maart 2023 ingediend zijn
    • Het leasecontract moet uiterlijk 30 april 2024 zijn ingegaan
    • Geldt alleen voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda, Porsche en CUPRA

     

    Profiteer van deze unieke actie en sluit een zakelijk leasecontract voor 01-04-2024