Bij Neerlandlease ontvangt u nu een bonus voor elektrisch rijden als u een zakelijk leasecontract bij ons afsluit tussen 01-02-2024 en 01-04-2024. Sluit u bij ons een leasecontract af met een waarde van € 20.000 dan ontvangt u van ons € 250,-. Deze bonus loopt op tot een maximum van € 1.000,- per Financiallease contract. Meer informatie klik op de link bonusactie. De actie geld voor onderstaande VAG Groep auto's.

Volkswagen E-Golf

e-Golf 24 Kwh
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Climate Control
  • Comfortstoel(en)
  • Cruise control
  • LED Koplampen
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 73.532 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
JN-784-J
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurPure White (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a27-05-2016
Omschrijving

Deze Volkswagen e-Golf beschikt over een 24 kwh accu (116 Pk). Hij komt in aanmerking voor de nu geldende subsidieregeling van 2.000,- euro. De laatste

Als geen ander weet Volkswagen een heel gewone auto te verfijnen zodat deze de breedst mogelijke doelgroep aanspreekt. De e-Golf biedt meer comfort en presteert met meer gemak dan alle andere versies. Daarbuiten zijn de kilometerkosten uitzonderlijk laag en geen wegenbelasting, waardoor de e-Golf ook nog eens de slimste Golf van dit moment is. Er kan volgens de NEDC norm 190 km afgelegd worden op een volle batterij. Hoe ver de e-Golf daadwerkelijk komt op een volle batterij hangt af van de rijstijl, het gebruik van energieverslinders (airco / verwarming) en de buitentemperatuur. Door normaal te rijden en gebruik te maken van de eco-modus (minder prestaties, meer bereik) kan er 130-150 km op een volle batterij worden afgelegd.

o.a. voorzien van: LED koplampen, 16 inch lichtmetalen velgen, vol automatische airco, cruise control, lederen stuurwiel, navigatiesysteem, origineel audio systeem, dimmende binnenspiegel, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Binnenspiegel automatisch dimmend
Climate Control
Comfortstoel(en)
Cruise control
LED Koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map + hard disk
Oplaadmogelijkheid
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
Auto Trust
Nap

Geen geschikte auto kunnen vinden, maar wel graag een bonus?

Heeft u binnen het aanbod niet de juiste auto kunnen vinden? Niet getreurd. Door op een van de onderstaande merken te klikken kunt u uw auto zoeken binnen het ruime aanbod op Autotrack en alsnog gebruik maken van onze bonus regeling. Klik op een van de onderstaande merk foto, zoek uw auto binnen het geselecteerde aanbod. Kopieer de link van de voertuigpagina in de browser balk. Ga naar leaseofferte aanvragen, kopieer de internet link in het betreffende invoerveld. Vul de rest van de gevraagde gegevens in en stuur uw leaseaanvraag naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een leasevoorstel.

VAG elektrisch

Bonus Actie!!

Doet u tussen 01 januari 2024 en 01 april 2024 een Financiallease aanvraag voor een elektrische auto van de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche of Cupra bij ons. Dan ontvangt u van ons een bonus. De Elektrisch rijden bonus is als volgt:

  • Financialleasecontract waarde > 20.000 Euro, ontvangt u € 250,-
  • Financialleasecontract waarde > 30.000 Euro, ontvangt u € 500,-
  • Financialleasecontract waarde > 40.000 Euro, ontvangt u € 750,-
  • Financialleasecontract waarde > 50.000 Euro, ontvangt u € 1.000,-

Voorwaarden elektrisch rijden bonus

  • Minimale looptijd Financiallease contract is 48 maanden
  • De leaseaanvraag moet uiterlijk 31 maart 2023 ingediend zijn
  • Het leasecontract moet uiterlijk 30 april 2024 zijn ingegaan
  • Geldt alleen voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda, Porsche en CUPRA

 

Profiteer van deze unieke actie en sluit een zakelijk leasecontract voor 01-04-2024