Bij Neerlandlease ontvangt u nu een bonus voor elektrisch rijden als u een zakelijk leasecontract bij ons afsluit tussen 01-02-2024 en 01-04-2024. Sluit u bij ons een leasecontract af met een waarde van € 20.000 dan ontvangt u van ons € 250,-. Deze bonus loopt op tot een maximum van € 1.000,- per Financiallease contract. Meer informatie klik op de link bonusactie. De actie geld voor onderstaande VAG Groep auto's.

Volkswagen E-Golf

(INCL-BTW) *HEAT-PUMP
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bekleding, leder 'Vienna' (WL0)
  • Bots herkenning systeem
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 120.974 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XF-438-B
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDeep Black (zwart metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 180 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a04-01-2019
Omschrijving

Volkswagen geeft 8 jaar of maximaal 160.000 km op het accupakket en aandrijving.

Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze Volkswagen e-Golf. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. Met de combinatie van elektrische aandrijving en automatische transmissie manoeuvreert u soepel door het verkeer. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze dealeronderhouden e-Golf duidelijk te zien is. Heerlijk comfortabel zitten, en genieten van stijlvolle kwaliteit? Deze auto heeft een fraai lederen interieur. Winter... Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, zwarte hemelbekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Over het digitale dashboard is goed nagedacht. Alle belangrijke functies binnen en buiten in één oogopslag. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Verdient de accu van uw smartphone ook aandacht? Opladen kan zonder snoeren, met de draadloze telefoonlader. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volkswagen e-Golf voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Ook dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen e-Golf samen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Elektrisch rijden: kenners weten waarom. Bel ons voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

WILT U FINANCIEREN ? Voor al uw financierings vragen neem contact op met Theo van Autofinance.nl- tel. 0639469909 -mail: theo@autofinance.nl Een betrouwbare partij waar wij graag onze aanvragen doorsturen.

Al meer dan 125 jaar kunnen klanten bij ons bedrijf in Teuge gebruik maken van onze diensten. Onze auto's hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en kilometerstand, zijn vaak dealeronderhouden, en meestal uit eerste hand. Vermelde Nederlandse prijs is een meeneemprijs, inclusief Nederlands kenteken, gebaseerd op levering zonder garantie. Indien u deze auto wilt kopen met garantie, vraag dan naar onze garantie mogelijkheden.
Haverkamp auto's is uw adres voor : scherp leasen, voordelig en kwalitatief hoogstaand onderhoud. Zeer voordelig tanken bij het 24 uur geopende tankstation (AVIA-EXPRESS). Haverkamp auto's : WIJ HOUDEN U MOBIEL!
Prijswijzigingen, advertentie- en typefouten voorbehouden. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Kijk voor meer foto's en details op WWW.HAVERKAMP.NL

Let op: Graag bellen voordat u langs komt of de auto nog beschikbaar is. Telefoonnummer: 055-3231210

ZOEKT U DE EXPORTPRIJS VOOR DEZE AUTO ? >>>> WWW.CARSFOREXPORT.NL

Haverkamp auto's
Woudweg 7
7395SH Teuge

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Bekleding, leder 'Vienna' (WL0)
Bots herkenning systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief
Decor carbon
Diefstalalarm (7AS)
Digitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) (9S8)
Digitale radio-ontvangst DAB+ (QV3)
Garanties
Nap

Geen geschikte auto kunnen vinden, maar wel graag een bonus?

Heeft u binnen het aanbod niet de juiste auto kunnen vinden? Niet getreurd. Door op een van de onderstaande merken te klikken kunt u uw auto zoeken binnen het ruime aanbod op Autotrack en alsnog gebruik maken van onze bonus regeling. Klik op een van de onderstaande merk foto, zoek uw auto binnen het geselecteerde aanbod. Kopieer de link van de voertuigpagina in de browser balk. Ga naar leaseofferte aanvragen, kopieer de internet link in het betreffende invoerveld. Vul de rest van de gevraagde gegevens in en stuur uw leaseaanvraag naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een leasevoorstel.

VAG elektrisch

Bonus Actie!!

Doet u tussen 01 januari 2024 en 01 april 2024 een Financiallease aanvraag voor een elektrische auto van de merken Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Porsche of Cupra bij ons. Dan ontvangt u van ons een bonus. De Elektrisch rijden bonus is als volgt:

  • Financialleasecontract waarde > 20.000 Euro, ontvangt u € 250,-
  • Financialleasecontract waarde > 30.000 Euro, ontvangt u € 500,-
  • Financialleasecontract waarde > 40.000 Euro, ontvangt u € 750,-
  • Financialleasecontract waarde > 50.000 Euro, ontvangt u € 1.000,-

Voorwaarden elektrisch rijden bonus

  • Minimale looptijd Financiallease contract is 48 maanden
  • De leaseaanvraag moet uiterlijk 31 maart 2023 ingediend zijn
  • Het leasecontract moet uiterlijk 30 april 2024 zijn ingegaan
  • Geldt alleen voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, Skoda, Porsche en CUPRA

 

Profiteer van deze unieke actie en sluit een zakelijk leasecontract voor 01-04-2024