Sluit vandaag nog een Ford financial lease deal af voor uw personen- of bedrijfswagen. Wij van Neerlandlease streven ernaar dat u binnen 24 uur in uw nieuwe Ford rijdt. Onze ruime collectie finance lease- voertuigen treft u in onze website. Elk model kan volledig gefinancierd worden, ook zonder jaarcijfers. Neem telefonisch contact op met één van onze lease adviseurs, of sluit direct uw Ford financial lease af!

Ford Fiesta

1.5 TDCi Titanium
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Rijstrooksensor met correctie
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 109.975 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XG-085-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurLicht oranje metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 176 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06-83834668

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze Ford Fiesta de beste rijprestaties. Het is een auto die 109975 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2019. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Deze auto is voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-83834668

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Lichtmetalen velgen 16"
Rijstrooksensor met correctie
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
100% Onderhouden
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
100% onderhouden
Nap

Altijd een geschikt Ford financial lease- voertuig

Als specialist in Ford finance lease, treft u op onze website een breed assortiment aan voertuigen. Kies uit bijna 500 voertuigen, die volledig gefinancierd kunnen worden, ook zonder jaarcijfers. Het merk staat onder meer bekend om zijn veelzijdigheid, veiligheid, technologische snufjes en bijzondere prestaties. Neem bijvoorbeeld de financial lease Ford Transit Custom: 6 kubieke meter laadruimte, die u tevens middels een schutbord uit kunt breiden naar 8,3 kubieke meter, ruime keuze aan varianten, 2.0 liter TDCi- motor, prestaties met een laag brandstofverbruik combineert, diverse veiligheidsfunctionaliteiten zoals Pre-Collision Assist en meer! 

Bent u op zoek naar een financial lease personenauto? De Ford Focus is één van onze populairste modellen en staat bekend om zijn sportieve uiterlijk, praktische binnenruimte, bekroonde 1.0 liter EcoBoost-motor, met een vermogen van 140 pk, meerdere airbags en veiligheidsfunctionaliteiten. Wilt u hem financial leasen? Vraag dan direct een offerte aan! Mocht u nog vragen hebben over onze Ford financial leasecontracten of voertuigen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen met onze lease adviseurs.  

Waarom een finance lease afsluiten voor mijn Ford?

Wilt u een Ford aanschaffen? In combinatie met een financial lease is dit een uitstekende optie voor menig ondernemer en ZZP’er. Door uw Ford te financial leasen houdt u uw werkkapitaal in stand en uw liquiditeit in uw onderneming. Het aankoopbedrag van uw Ford hoeft u niet in één keer te betalen. Deze lost u namelijk maandelijks af tegen een vaste rente. U heeft vrije keuze qua looptijd, wat dus inhoudt dat u bepaalt hoeveel u maandelijks aflost. 

Benieuwd naar hoeveel u maandelijks dient af te lossen? Bereken het direct online met onze leasecalculator. Tussentijds extra aflossen is overigens ook mogelijk, evenals vroegtijdig inlossen. Mocht u nog vragen hebben over onze Ford financial leasecontracten, schroom dan niet om te bellen! 

Wat zijn de voordelen van finance leasen bij Neerlandlease?

Financial leasen bij Neerlandlease biedt veel voordelen voor zowel ondernemers als ZZP’ers. De belangrijkste voordelen volgen hieronder:

  • Bijna 500 Ford voertuigen
  • Vrije keuze qua autobedrijf
  • Volledig gefinancierd, ook zonder jaarcijfers
  • Alles geregeld binnen 24 uur
  • Wij denken graag met u mee en voorzien u van een vrijblijvend advies
  • Altijd telefonisch bereikbaar
     

Hoe gaat het leasen van een Ford in zijn werk?

Heeft u nog niet helder hoe het finance leasen van een Ford in zijn werk gaat? Hieronder volgen alle stappen:

  1. Allereerst kiest u een Ford die aan al uw wensen voldoet
  2. Bepaal vervolgens het maandbedrag op basis van een aanbetaling, de slottermijn en de looptijd
  3. Vraag een offerte aan, die u vervolgens spoedig van ons ontvangt
  4. Accordeer de offerte
  5. Onze leaseadviseurs bepalen of uw financiële situatie past bij het lease-contract
  6. De dealer wordt op de hoogte gesteld en bestelt of reserveert het gewenste voertuig
  7. Het contract wordt opgemaakt en ondertekend
  8. U rijdt in uw gloednieuwe Ford financial leaseauto
Ford

Geschiedenis van Ford

Het merk Ford is opgericht door Henry Ford. Het bedrijf Ford Motor Company had de focus op het produceren van betaalbare auto’s voor de gewone consument. De T-Ford was het allereerste model. Tussen 1908 en 1927 werden er maar liefst 15 miljoen exemplaren geproduceerd. Ford Motor Company, van origine een Amerikaans bedrijf, vestigde zich vanaf begin jaren ’30 ook in Europa, namelijk in Duitsland. In de jaren ‘60 produceerde Ford voor Engeland andere modellijnen dan voor de rest van Europa. In 1967 werd Ford Europe opgericht, die de modellijnen samengevoegde. Meer informatie ontvangen over onze Ford- voertuigen, of wilt u een gedegen advies ontvangen over financial lease? In alle gevallen staan onze leaseadviseurs u graag te woord. 

Uw Ford financial lease binnen 24 uur geregeld!

Bent u er al over uit? Vraag vandaag nog een offerte aan. Onze finance lease adviseurs zorgen ervoor dat u de offerte spoedig krijgt toegestuurd, zodat alles binnen 24 uur geregeld wordt. Ons doel is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Een volledige financiering is overigens ook mogelijk, ook zonder jaarcijfers!

Heeft u nog een brandende vraag die na het lezen onbeantwoord is gebleven? Bel ons dan gerust. Onze lease adviseurs staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een gedegen advies, zodat u geïnformeerd bent, voordat u een Ford financial lease afsluit!