GRAFISCHE- & FOTOAPPARATUUR

Grafische- en fotoapparatuur

Kapitaal nodig voor een nieuwe foto studio, professionele cameralens of drukmachine. Met een Equipmentlease oplossing van Neerlandlease bent u aan het juiste adres. Wil je liever niet je gehele werkkapitaal inzetten om te vernieuwen denk dan eens aan aan een leaseconstructie zoals een financial lease.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw totale investering in grafische apparatuur per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

Financial lease

Met een financiallease voor uw grafische apparatuur hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de Financiallease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financiallease direct het economisch eigendom over de grafische apparatuur verkrijgt kunt u ook meteen profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financiallease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren. Met een slottermijn betaald u een deel van de aankoop pas aan het einde van het contract. In de laatste leasetermijn lost u dan in één keer de vooraf gesproken slottermijn in. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Wilt u weten of er ook mogelijkheden voor u zijn. Wij helpen u graag om samen een geschikte leaseoplossing te vinden voor uw grafische apparatuur. Of weet u al wat voor foto apparatuur u benodigd bent, bereken dan zelf uw leasetermijn met onze leasecalculator. Vraag vervolgens vrijblijvend een leaseofferte bij ons aan.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van apparatuur voor uw foto studio of druk pers? Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs, dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.