HOUT- & METAALBEWERKING

Houtbewerking

Ben je werkzaam in de Hout industrie dan kom je vaak voor nieuwe uitdagingen te staan. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is het gebruik van de juiste machine van het grootste belang. Maar een machine voor het zagen, schaven of frezen van stukken hout tot meubels of kozijnen vraagt om een flinke investering. Deze machine verdient zich ook niet bij één klus weer terug maar heeft een bepaalde terugverdientijd. Waarom zou u dan ook niet de investering spreiden. Een financial lease is hierbij de ideale oplossing. De investering in de machine wordt door u gedaan en u betaald deze in maandelijkse termijnen terug.

Bereken zelf met de Equipment lease calculator wat uw nieuwe lasersnijmachine per maand kost en vraag vrijblijvend een offerte op. 

equipment lease

In de metaalindustrie worden steeds meer ingewikkelde producten gevraagd. Om aan deze constante veranderende vraag te kunnen voldoen is het gebruik van specifieke machines vaak een stevige investering. Neem bijvoorbeeld een laser snijmachine of kant bank. Om zo een machine aan te kunnen schaffen ben je in de regel al een aantal tienduizenden euro's op pad. Om er voor te zorgen dat de aanschaf van zo'n machine niet direct andere activiteiten van uw onderneming in gevaar brengt kan een financial lease een uitkomst bieden. Door de machine met een financial lease aan te schaffen houd u uw cashflow in stand en heeft u toch meteen het vruchtgebruik van de nieuwe machine.

Financial lease

Met een financial lease voor uw hout- of metaalbewerking machine hoeft u niet in één keer de aanschafwaarde te bekostigen maar kunt u dit over een aantal maanden verdelen. Het voordeel hiervan is dat u liquiditeit in uw onderneming houdt voor andere bedrijfsdoeleinden die u meer rendement op kunnen leveren dan de rente die u betaald over de periode van de financial lease. Daarnaast zijn de rentekosten op te nemen in uw winst en verliesrekening wat u weer een fiscaal voordeel oplevert.

Doordat u bij een financial lease direct het economisch eigendom over de machine verkrijgt kunt u ook gelijk profiteren van fiscale voordelen als investeringsaftrek en afschrijvingskosten.

Uw maandelijkse financial lease prijs kunt u naar eigen inzicht verlagen. Zo kunt u bij aanschaf eenmalig een deel betalen waardoor uw maandlast lager wordt. Ook kunt u ervoor kiezen om een slottermijn te hanteren. Deze slottermijn lost u dan in één keer aan het einde van het contract af. Zo kunt u dus zelf bepalen wat u het beste uitkomt.

Wilt u meer informatie omtrent het leasen van een hout- of metaalbewerkingsmachine. Wij denken graag met u mee om u de best mogelijke leaseoplossing te bieden.

Aldert

Aldert Oosting

Leaseadviseur

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u nog vragen omtrent het leasen van een houtbewerkingsmachine of lasersnijder. Ik kan u informeren over de te nemen stappen en u begeleiden van het moment van de aanvraag tot het afsluiten van de lease. Wilt u liever tijdens een telefonisch gesprek sparren met een van onze leaseadviseurs dan zijn wij te bereiken binnen onze openingstijden op nummer 055-8435311. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.