Audi A5

Sportback 2.0 TDI S-LINE
  • Achterspoiler
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 230.609 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XD-472-K
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurWit parelmoer
BrandstofDiesel
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)481 X 185 X 140
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze Audi A5 Sportback. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een automatische transmissie. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, halflederen bekleding, elektrische handrem, zwarte hemelbekleding en LED-achterlichten.

Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Voor de belangrijkste functies van het geluidssysteem hoeft u uw blik niet van de weg te halen. De audiobediening bevindt zich op het stuur. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk behoren cruise control, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A5 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Lijkt deze Audi u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.
Zekerheden bij Dahab Auto's:
-Verschillende garantiemogelijkheden;
-Scherpste prijzen;
-Open en eerlijk advies;
-Inruil en financiering mogelijk en
-Al 18 jaar ervaring en kennis.

Gelieve eerst te bellen voordat u langs komt, dit om teleurstelling te voorkomen.
(ondanks onze uiterste zorgvuldigheid, kunnen de geadverteerde specificaties afwijken van de werkelijke specificaties, deze zijn derhalve onder voorbehoud)

Opties
Achterspoiler
Achterbank 3-persoons
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco separaat achter
Alarm klasse 3
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.