BMW 4 Serie

Coupé 430i 250 PK M-Sport
  • SHADOW
  • H&K
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 54.671 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-272-XS
CarrosserieCoupe
Bouwjaar2020
KleurSaphire Black (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Prijs incl. verkooppakket 4 (BOVAG-garantie) is € ,-.

Met deze prachtige Duitse auto geniet je van grensverleggende technologie, uiterst comfortabele rijeigenschappen en een indrukwekkende bouwkwaliteit. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze BMW 4-serie Coupé zonder problemen op z'n plaats. Met dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en dvd-systeem is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. In deze BMW vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat deze sportwagen u zelf overtuigen. Maak een afspraak voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

VRIJDAGMIDDAG 17 MEI ZIJN WIJ GESLOTEN i.v.m. personeelsfeest!

Maandag 20 mei (2e pinksterdag) zijn wij ook gesloten.

Stuur de foto's van uw inruilauto naar ons WhatsApp nummer 06-22055070 (alleen WhatsApp).

Kijk op www.vanrijswijkautos.nl voor een volledige omschrijving + 360 graden foto's of download onze APP!

Wij zijn een BOVAG autobedrijf en leveren uitsluitend auto's van dealerkwaliteit. Onze auto's zijn voorzien van een onderhoudshistorie zodat alles is te verifiëren.

Voor Financial Lease en financiering, www.vra-lease.nl.

Bovenstaande informatie is met zorg opgesteld, maar daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Type-, zet- en spelfouten zijn dan ook voorbehouden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun achter
Armsteun voor
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Auto Trust

Waarom Neerlandlease?

Uw financial lease binnen 24 uur geregeld
Volledige financiering mogelijk, ook zonder jaarcijfers
Service bill
Tussentijds extra inlossen mogelijk

Geen geschikte auto binnen ons aanbod kunnen vinden?

Autotrack

Autotrack

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Autotrack en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Autotrack naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Marktplaats

Marktplaats auto

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op Marktplaats auto en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op Marktplaats naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk en ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Autoscout24

AutoScout24

Staat uw merk er niet tussen of niet de juiste auto kunnen vinden binnen ons lease aanbod? kijk dan op AutoScout24 en vraag uw financial lease aan bij Neerlandlease. Hoe werkt dit? Zoek op AutoScout24 naar de geschikte auto. Kopieer de link in de webbrowser balk. Ga naar lease offerte aanvragen. Kopieer de internet link in het betreffende invoerveld en stuur uw aanvraag voor een lease offerte naar ons op. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een lease voorstel.

Peter

Peter Moedt

Leaseadviseur

Kan ik u helpen?

Heeft u nog vragen? Misschien lukt het niet met de zoekopdracht van uw auto. Vraag ons gerust om advies of hulp bij het zoeken naar de juiste auto. Binnen onze openingstijden kunt u telefonisch met ons overleggen. Buiten onze openingstijden willen wij u vragen om het contactformulier naar ons toe te zenden. Wij streven ernaar u binnen 24-uur te voorzien van een reactie.